ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Iasi

        Clinica Harmony- Centru de Excelenta in servicii medicale din zona Moldovei, a fost conceput de specialisti de top in domeniile psihologie, stomatologie, implantologie, ortodontie, nutrititie , care au in comun credintain actul medical responsabil, corect si onest, competente excelente in domeniile de activitate, o vasta experienta si mii de pacienti pentru care am gasit cele mai potrivite tratamente si interventii. 

     

  Clinica Harmony este un Centru de Excelenta care are in componenta:

 

       - Centrul PsiHarmony

 

1. Centrul de Psihoterapie si Consiliere psihologica "Academica Psychotherapy",

2.Centrul de Psihologia Copilului si Adolescentului "Academica Kids&Teens"

3.Centrul de Psihosomatica si Psihonutritie "Academica PsiBody",

4.Centrul de Dependente "Academica Addiction"

5.Centrul de Psihologie a Performantei si Competitiei "Academica Performance",

 

 

     - Centrul DentHarmony

 

Principiul interventiei minim invazive si calitatea, onestitatea, gasirea solutiilor terapeutice complete individualizate este credinta medicilor de la AlphaDent.

 

            Centrul DentHarmony aduce mai aproape, în Iași, cele mai moderne soluții stomatologice de tratament pentru tine și familia ta.

 

1.Profesionalism. Experienta.Calitate. Garanția serviciilor de calitate, 100% personalizate, se datoreză în primul profesionalismului, bunei pregătiri și experienței vaste date de peste 20 de ani de experienta a echipei stomatologice.

2.Fara durere, fara teama, doar un zambet frumos! Multe persoane se confruntă cu un anumit grad de temeri și disconfort când se pune problema de a apela la cunoștințele și îndemânarea unui medic stomatolog, ceea ce împiedică sau întârzie din nefericire adresarea la servicii stomatologice de specialitate. Ambientul plăcut, deschiderea și empatia personalului medical, vă ajută să depășiți aceste momente de frică și să transforme vizita dumneavoastra la stomatolog într-o experiență plăcută si relaxantă.

3.Serviciile AlphaDent- Harmony Clinic Serviciile noastre includ cele mai moderne proceduri, realizate cu materiale și aparatură de ultimă generație, de către medici dedicați , extraordinar de bine pregătiți pentru a asigura tratamentul adecvat și individualizat fiecărui caz în parte:

-profilaxie dentară,

-stomatologie adulti si pediatrica,

-endodontie,

-protetică dentară,

-estetică dentară,

-implantologie dentară,

-chirurgie,

-ortodontie,

-terapia cariei dentare,

-terapia bolii paradontale,.

 

Te așteptăm la cabinet pentru a-ți reda sănătatea și frumusețea zâmbetului! Dr. Mihăilă Constantin Bogdan, echipa AlphaDent

 

    - Centrul NutritionHarmony

 

1.Programul "NutritionHarmony " se adreseaza persoanelor sănătoase care doresc sa slăbească combinând un meniu personalizat și flexibil cu susținerea psihologica, în special prin tehnici hipnotice și de relaxare care fac procesul mai facil și ușor de urmat și de înțelegerea cauzelor emotionale care duc la a manca în exces. Acest program este unic si este dezvoltat de Lector univ Doctor Monica Mihaila.
2.Programul "Metabolic Balance " se adreseaza persoanelor cu diferite afecțiuni somatice asociate și care doresc sa slăbească sanatos. Programul este implementat de Medic Alina Agache., consilier acreditat.
Cu noi, procesul de echilibrare a greutății corporale devine o realitate mai ușor de realizat.