ROmedic Cabinete medicale Iasi Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Iasi

Nutriție și dietetică în Iasi

Indiferent de obiectivul intervenției - fie optimizarea stilului de viață sau tratamentul dietetic al afecțiunilor, abordarea necesită a fi una personalizată. Fiecare dintre noi avem nevoi diferite, preferințe alimentare și resurse, în special cele de timp, diferite. Iar acest lucru este perfect normal.

 

Lucrând cu „materialul” clientului și printr-o comunicare eficientă, succesul terapeutic este aproape garantat.

 

Astfel, dacă intenționezi să îți îmbunătățești modul în care te alimentezi, pentru o starea de sănătate mai bună, te aștept să ne întâlnim - direct la cabinet sau online. Începem astfel cu evaluarea compoziției corporale (în cazul colaborării directe), a obiceiurilor alimentare, a relației cu mâncarea, identificăm erorile din tiparul alimentar actual și stabilim împreună un plan nutrițional care să te aducă mai aproape de rezultatele vizate.

 

Orice bucățică de informație este esențială, astfel vom alocăm o oră discuției, cât este nevoie pentru a ne cunoaște și a pune la punct strategia nutrițională personalizată.

 

Împreună facem o echipă! Voi reveni în 4-5 zile lucrătoare cu recomandările individualizate și vei beneficia de asistență de specialitate 6/7 în intervalul orar stabilit de comun acord, pe WhatsApp/e-mail. Pentru că voința obosește, este important să rămânem aproape și de la zi la zi să facem ajustările necesare în funcție de progres.

 

Personalizarea intervenției nutriționale este un proces ce poate dura 3-6 luni. Suficiente pentru a afla ce funcționează pentru tine, familia ta, respectiv a-ți însuși bazele nutriției, necesare pentru a menține pe termen lung rezultatele obținute. 

 

Colaborarea se poate prelungi fie cu monitorizarea progresului, online sau prin prezentare directă la cabinet, sau poți opta pentru pachetele cu planuri alimentare săptămânale.Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare