ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Cluj-Napoca

Cabinetul de acupunctură Provital , prin Dr. Simina Codruța Vasiloiu va propune o cale de vindecare care tratează atât trupul, cât și sufletul și mintea ca un întreg: acupunctura.
Acupunctura este o practica a medicinei tradiționale chineze care restabilește dezechilibrele energiei Qi în organism, care se reflectă prin intermediul durerilor, afecțiunilor sau dispozițiilor neplăcute.
Energia Qi este, în medicina chineză, energia vitală care stă la baza întregului univers.
Fără efecte secundare, acupunctura tratează durerile acute și cronice, scade nivelul stresului, stimulează imunitatea și previne apariția bolilor. Mai mult, sprijină o viață liniștită și contribuie la restabilirea echilibrului emoțional.
Corpul va fi mai energizat, circulația sanguină – îmbunătățită, iar echilibrul hormonal – susținut.
Acupunctura poate constitui un mijloc individual de tratament sau poate sprijini medicina clasică, în drumul spre vindecare.
Există peste 360 de indicații pentru acupunctura puteți beneficia de forța sa vindecătoare pentru a rezolva probleme cardiovasculare, digestive, endocrine, nervoase, osteo-musculare, respiratorii, ale sistemului reproductiv, tulburări emoționale.
De asemenea, puteți apela la cabinetul de acupunctură Provital și pentru a beneficia de alte tehnici naturiste, precum:
- mezoterapie
- dietoterapie
- fitoterapie
- terapie cu ventuze
Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să solicitați o programare la 0721.238.637 sau la adresa de email simina.vasiloiu@acupunctura-provital.ro
Cabinetul Provital este situat în incinta Clinicii Finas Medical.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!