ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Cluj-Napoca

Recomandari privind prezentarea la cabinet

Ne dorim ca experiența dumneavoastră la Provital sa fie cat mai plăcută, iar procesul de consultație si ședința propriu-zisa sa fie cat mai eficiente.

Din aceste motive, e bine sa știți de la bun început cum trebuie sa va pregătiți înainte sa facem cunoștință.

In primul rând, va rugam sa luați cu dumneavoastră o copie a analizelor si investigațiilor medicale care atesta existenta unei probleme medicale.

Deși acupunctura, ca practica, nu folosește investigațiile medicale tradiționale, rezultatele acestora au un scop informativ si de referință, atât inițial, cat si după terminarea tratamentului.

Alte sugestii:

- daca aveți mai multe probleme pe care doriți sa le tratați, decideți care este cea pe care doriți sa va concentrați pentru moment
- încercați sa dormiți bine cu o noapte înainte
- mâncați echilibrat si evitați excesul de cofeina
- nu va curățați limba (examinarea aspectului limbii este importanta in consultația de acupunctura)
- evitați machiajul (inclusiv oja pe unghii) si loțiunile corporale
- purtați haine lejere
- nu veniți la terapie foarte obosit, înfometat sau prea sătul
- evitați raporturile sexuale in perioada imediat premergătoare ședinței terapeutice.

In timpul tratamentului, încercați sa va relaxați si sa va deconectați de la problemele zilnice; respirați profund si meditați la stări si lucruri pozitive.
Nu uitați sa adresați terapeutului orice întrebare care vă preocupă!

După tratament, încercați să vă mențineți starea de relaxare dobândită, evitând efortul fizic excesiv. Hidratați-vă eficient si mâncați sănătos, evitând mesele prea grase, sărate ori condimentate. Fumatul si alcoolul sunt de asemenea contraindicate după tratament.

Urmați îndeaproape instrucțiunile terapeutului si anunțați telefonic orice manifestare de după tratament care vă îngrijorează!