ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Psihoterapie Psihoterapie București

Vasile Mihăescu - Acupunctor și hipnoterapeut

Vasile Mihăescu - Acupunctor și hipnoterapeut

Undeva în China, în jurul lui 1570, un medic acupunctor și un saman vindecau un bolnav.
În timp ce primul îi administra o poțiune din ierburi, celălalt, în ritmurile și cu invocatiile știute chema spiritele, duhurile.
Despre astfel de încercări nu mai avem știință. Ni s-a dezvăluit însă un model. Să lucrezi cu puterea energiei și cu cea a spiritelor în același timp. Cum ar fi posibil din moment ce ai nevoie de două tipuri de inițieri, ca să vorbim în limbaj conform tradițiilor.
Cu energia...mai merge. Cu șamanismul ...mai puțin sau deloc. Întâmplarea a făcut ca după mai bine de 400 de ani, undeva, aici în spațiul acesta miraculos, să se întâlnească acupunctorul și șamanul. O singură persoană, două tipuri de cunoștințe perfect suprapuse inițierilor de odinioară: medicină de tip energetic (și voi invoca mereu MTC) și hipnoză.
Persoana aceea în care viețuiește și acupunctorul și hipnoterapeutul (șamanul) sunt chiar eu, Vasile Mihăescu.
Practic hipno-acupunctură/ hipno-acupunctură cuantică și hipno-auriculoterapie/ hipno-auriculoterapie cuantică. Și, deja, în România există în jur de 30 de hipno-auriculoterapeuti formati prin programul AEHA.
Nu cu mult timp în urmă, la un workshop de hipno-auriculoterapie în nu mai mult de 1 minut am...vindecat un genunchi dureros. Pur și simplu am ...citit în urechea doamnei doctor, căci doctor era persoana, am facut o transă de 30 de secunde, am acționat în zonele corespunzătoare....și gata.
Fabulos. Dupa încă o oră doamna doctor se simțea bine, deși în cursul săptămânii își administrase tratamente...cu ameliorari de scurtă durată.
A doua zi s-a prezentat la curs.

 

Toate intervențiile  pot  fi susținute și în limbile engleză și franceză.

 
Programare