ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Acupunctură Acupunctură București

Hipno-auriculoterapia - modalitate de intervenție care ține de mileniul trei

Hipno-auriculoterapia - modalitate de intervenție care ține de mileniul trei

Undeva, în China, în jurul lui 1570, un medic acupunctor și un șaman vindecau un bolnav...
Și iată că...în loc de doi, doar unul, și în loc de zile și ore, doar câteva zeci de minute.
Miraculos!

Există așa ceva? Normal că există! Dacă n-ar fi nu s-ar povești.

Și se poate trata orice? Normal.

Și se pot vedea/simți rezultatele repede? Desigur,chiar foarte repede.

 

Cum? Unde? Când?

 

Întâlnirea dintre hipnoză și acupunctură, dintre hipnoză și auriculoterapie este cotidian, SF. Ceea ce bate realitatea este intervenția ca atare.

Uite, de exemplu, Hipno-auriculoterapia. Ți-a trecut prin cap,  așa ca un gând legat de o plăcere nevinovată,  că urechea este...un portal prin care pătrunzi în universul adânc al ființei altuia? Altfel spus, te-ai gândit că cineva ...îți ghicește în ureche medical?

Nu, vei spune, așa ceva nu este științific. Iar eu, dacă îți spun că mai adaug și hipnoză și hipno-auriculoterapie este o nouă abordare științifică. Da, o să sari prin casă și o să cânți „Scoate drace ce-ai furat/că te duc la spânzurat".
Și tot la un workshop descifrând în urechile participanților probleme de sănătate știute și neștiute, îi spun unei curioase, dar și nespus de zgubilitice, care se credea ...beton: „Dacă n-aș fi bătrân și tu ai fi singura femeie din lume atât...de fragedă. Și ai ține morțiș să mă iei de bărbat și ...măcar să-mi faci binele suprem, cândva, adică o înmormântare pe cinste, după cum arată urechea ta,n-aș face-o”.
Vai, a spus ea, dându-și ochii peste cap... Vai, am spus eu, cât ar trebui să te tratez...până cu o zi sau o oră înaintea înmormântării mele!".
Hipno-auriculoterapia este cu certitudine o modalitate de intervenție care ține de mileniul trei.

 

La telefonul 0730017400 sau pe site.ul AEHA ...treci în mileniul trei beneficiind de hipno-acupunctură/ hipno-acupunctură cuantică și hipno-auriculoterapie/ hipno-auriculoterapie cuantică.

Toate intervențiile  pot  fi susținute și în limbile engleză și franceză.

https://aeha.ro/

 
Programare