ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Sexologie Sexologie București

Dr. Mihăescu Vasile

  • Specialitate:Acupunctură, Psihoterapie
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti
Dr. Mihăescu Vasile

Vasile Mihaescu (Bebe Mihaescu), fost conferentiar la Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi, unde a predat psihologie medi­cala, psihoterapie si psihosexologie.

Psihoterapeut de orientare experientiala si hipnoterapie. Licentiat in psihologie, drept si medicina, doctor in psihologie.

Cursuri si stagii de pregatire in Germania, Italia, Israel, Grecia, China si Japonia.

Doctorat in psihologie, masterat in psihoterapie, stagii masterale acupunctura (efectuate in China), masterat programare neurolingvistica.

Curs de formare auriculoterapie – efectuat in Italia.

Formator-supervizor in masaj si reflexoterapie, psihoterapie expe­rientiala, hipnoterapie si psihoterapie transpersonala, psiholog principal si supervizor in psihologie clinica, licentiat international in progra­mare neurolingvistica. Formari multiple (terapie Gestalt, analiza tranzactionala, hipnoza ericksoniana, hipnoza de scena, hipnoza rapida, hipnoza esoterica, regresie in alte vieti, terapie cognitiv-comportamentala).

 

Expert in arte martiale (centura neagra 4 Dan karate), Specialist Tao, Tai-Chi, Q-Gong, Maestru Feng-Shui, Maestru Paht-Chee.

Presedintele Asociatiei Europene de Hipno Acupunctura si Hipno Auriculoterapie, Presedintele Asociatiei de Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, fost vicepresedinte al Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie – Colegiul Psihologilor din Romania.

 Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Director imagine,coordonator colectii ” Psihologie”,”Stiinte medicale” Editura Fides.

 Autor de emisiuni tv Acasă, B1TV, 6TV. Invitat la ProTV ,Antena 1, Kanall D.

Autorul lucrărilor: A face dragoste aproape perfect (Humanitas,Polirom – reeditare), Cuplul conjugal ori la bal ori la spital (Humanitas,Polirom reeditare), Corp, sexualitate, psihoterapie (Polirom).

 
Programare