ROmedic Cabinete medicale Targu Mures Cabinete Tehnică dentară Tehnică dentară Targu Mures

Situată în municipiul Târgu Mureș, str Mihai Viteazu, Nr.40, la 2 minute de centru, accesul cu mașina, transportul comun sau pe jos sunt foarte facile. Ne poziționăm în vecinătatea colegiului Unirea și Papiu Ilarian, fiind în același timp considerată zona medicală a orașului datorită clinicilor de medicină generală, private și de stat, situate în apropiere.
Domeniul căruia ne-am devotat, atât pe perioada facultății cât și după este unul deosebit prin prisma faptului că ne oferă posibilitatea de a aduce zâmbetul pe chipul pacienților noștrii.

Standardele de calitate pe care ni le-am asumat sunt ridicate, urmărind o formare continuă și aplicând tehnicile de ultimă oră pentru a avea satisfacția profesinală pe care o găsim în succesul tramanetelor aplicate pacienților noștrii.

Pacienții noștrii sunt primiți într-un ambient placut, asigurat pe de o parte de stilul clasic al finisajelor sălii de așteptare și pe de altă parte de zâmbetul personalului de la front office.

Echipamentele medicale sunt de ultimă generație, alături de care echipa noastră de medici tineri pasionați de munca lor vă oferă tratamente cu rată ridicată de succes fară a fi nevoie de un număr mare de ședințe,reducănd la minim timpul petrecut la stomatolog și disconfortul tratamentelor.

Parte din echipa noastră sunt și tehnicienii dentari din cadrul laboratorului Polident, deschis încă din anul 2008 și care sunt la baza reușitelor nostre în tratamentele protetice.

 

Misiune și Valori :

 

Aesthetic Dental Clinic își dorește să ajungă în topul celor mai performante clinici din județul Mureș prin calitatea actului medical, al soluțiilor de ultimă oră oferite pacienților noștrii precum și confortul pe care îl au aceștia după ce ne trec pragul.

Echipa formată din medici specialiști și generaliști precum și asistente și front office au misiunea de a respecta valorile de înaltă calitate și profesionalism.

Valori :

 • Profesionalism - criteriul definitoriu pentru fiecare din personalul clincii
 • Grija față de pacient - conferite atât de calitatea actului medical cât și de ambientul clinicii noastre
 • Calitatea acutului medical - garantat de formarea continuă a persoanlului medical și de aplicarea metodelor celor mai noi de tratament
 • Promptitudine - asigurată de tehnicile noi și de numărul scăzut de ședințe
 • Siguranță și confort - asigurate de mediul ambient, materiale și echipamentele pe care le utilizăm

 

Dotări :

 

 Echipamentele cu care este dotă clinica nostră sunt atât noi cât și performante, creând condițiile de care au nevoie personalul nostru pentru a oferi servicii medicale de calitate. Astfel dotarea este fomată din  :

 • Două unituri dentare care includ cameră intra-orală pentru a vă putea oferi o imagine clară asupra tratamentelor de care aveți nevoie cât și a rezultatelor
 • Aparat de radiologie retro-alveolară, condiție esențială pentru un tratament corect executat
 • Fiziodispenser, echipament foarte performat utilizat la inserarea implantelor dar și la alte intervenții chirurgicale
 • Endomotor cu apex locator incorporat, utilizat la tratamentele endodontice rotative
 • Aparatură de sterilizare și dizinfecție a instrumentelor utilizate în cabinet
 • Echipament foto, utilizat în ședințele de pregătire a tratamentelor de reabilitare orala cât și după efectuarea lor
 • Air-flow utilizat la detartraje și igienizări pentru a putea atinge standardele ridicate necesare
 • Laborator de tehnică dentară propriu format din 7 tehnicieni dentari profesionalizați în cei 9 ani de la deschidere

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare