ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Pediatrie Pediatrie Bucuresti

Euromedic te învaţă primii paşi în viaţa de părinte – Cursuri pentru mămici şi tătici

Euromedic te învaţă primii paşi în viaţa de părinte – Cursuri pentru mămici şi tătici
Autor: Euromedic Romania
Dragă mămică,

Te pregăteşti să-i urezi bun venit pe lume micuţului tău sau tocmai te-ai întors acasă cu un nou membru al familiei? Noi te învăţăm primii paşi în viaţa de părinte.

Pentru că înţelegem cât de importante sunt primele momente din viaţa de părinte şi înţelegem nevoia de informare pe care o aveţi ca viitoare sau proaspete mămici, Euromedic Iaşi organizează timp de 5 săptămâni, începând cu 22 iulie 2014, cursul “Introducere în viaţa de părinte” pentru îngrijirea copilului de până la un an.

Medicul nostru pediatru, doamna Dr. Vochin Suzana, vă va învăţa cum să aveţi grijă de sănătatea bebeluşului, de la pregătirea casei pentru venirea copilului, până la evaluarea medicală şi nutriţia acestuia.

În ultima săptămână a cursului, oferită gratuit de către Euromedic, un psiholog cu experienţă în domeniu, vă va arăta cele mai eficiente tehnici de relaţionare cu copilului, dar şi noua perspectivă a relaţiei de cuplu de la apariţia bebeluşului.

Cursul va avea loc în cadrul Policlinicii Euromedic Iaşi, situată în str. Armeană, nr 12, la intersecţia străzii Armeană cu Cuza Vodă, în fiecare joi, între orele 17:00 – 19:00.

Vei învăţa despre:

- Pregatirea mamei – contactul cu maternitatea, lista cumpărăturilor pentru bebeluş, pregătirea casei pentru sosirea copilului;

- Cum să faci faţă primelor provocări.

- Date medicale pentru evaluarea copilului, atât în sala de naştere, cât şi la domiciliu.

- Alimentaţia bebeluşului în primul an.

- Profilaxie şi măsuri de prim ajutor - vaccinare, anemii, rahitism, infecţii, etc.

- Dezvoltarea somatică, neurologică şi psihologică în primul an.

- Relaţia cu copilul şi relaţia de cuplu la apariţia acestuia.

- Discutii interactive pe subiectele dezvoltate.

- Tombolă pentru părinţi şi alte surprize.

Şi viitorul tătic poate participa la cursurile de iniţiere în viaţa de părinte pentru doar 20 de lei în plus, iar la sfârşitul cursului îi oferim un atestat de absolvire, care-l va ajuta să beneficieze de 10 zile suplimentare de concediu pentru a sta alături de familie.

Pretul cursului: 380 lei/sesiunea de 4 saptamani pentru un singur participant sau 400 lei/ sesiunea de 4 săptamani pentru ambii părinţi. Cea de-a cincea săptămână a cursului este cadoul nostru pentru dumneavoastră.

Pentru programări, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0232.220.800.