ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti
Misiunea AgeSense

E timpul să spunem lucrurilor pe nume: nu ne putem opune procesului de inaintare in varsta și cu toții ne temem de efectele nedorite ale trecerii anilor.

 

La AgeSense, ne propunem să schimbăm percepțiile legate de inaintarea in varsta și să convingem cât mai mulți oameni că schimbarile firesti aduse de trecerea anilor nu înseamnă să renunțăm la activitățile de care ne bucurăm și ne fac plăcere. Pentru că înaintarea în vârstă nu înseamnă neputință, și nu trebuie privită cu frică.

 

Ne dorim să motivăm oamenii de toate vârstele să privească cu încredere la anii pe care îi au în față și să se poată bucura din plin de ei. Asta pentru că suntem ferm convinși că, atunci când ne îngrijim de sănătatea noastră, anii care trec nu sunt pierduți, ci câștigați.

Gain years, the smart way.

 

Oferim o abordare complexă a modului în care promovăm sănătatea, vindecarea și prevenția bolilor, prin integrarea disciplinelor din medicina alopată modernă cu specialități consacrate în întreaga lume.

 

Ne propunem să transformăm modul în care medicina este practicată și felul în care privim sănătatea prin atenția deosebită pe care o avem pentru tratarea cauzei problemelor și nu a simptomelor. La AgeSense, tratăm omul, nu boala.

 

Punem împreună practicile medicinei moderne, promovând un stil de viață sănătos și concentrându-ne atenția asupra proceselor de vindecare care privesc pacientul ca pe un întreg, și adresăm mintea, trupul și sufletul acestuia laolaltă.

 

Programele clinicii AgeSense sunt elaborate de o echipă multidisciplinară de medici specialiști, pentru că înțelegem modul complex în care sănătatea trebuie abordată și felul în care o combinație de practici diverse duce la o stare de bine.

 

În contrast cu modul în care afecțiunile sunt tratate în alte clinici, la AgeSense ne propunem să ascultăm nevoile fiecărui individ în parte și să punem la cale un tratament unic și personalizat fiecăruia.

 

Clinica AgeSense reunește o echipă multidisciplinară de specialiști care oferă servicii de health, lifestyle și beauty într-un singur loc, pentru că suntem ferm convinși că starea de bine este o combinație între respectul pe care îl datorăm propriului corp, hrana minții și lumina spiritului.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare