Consiliere si psihoterapie | Neurofeedback | Brain Mapping
ROmedic Cabinete medicale Bucureşti (Sectorul 2) Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucureşti (Sectorul 2)

Despre creier și neurofeedback

Stiati ca va puteti antrena creierul?

Stiati ca exista o metoda prin care ne putem antrena creierul astfel incat sa ne imbunatatim starea de spirit, performantele intelectuale sau calitatea somnului, sa ne regasim echilibrul, sa incetinim procesul de imbatranire?

 

Beneficiile Neurofeedback-ului 

 Iar pe langa aceste beneficii de care poate oricine profita, exista si o serie de alte utilizari ale antrenamentului creierului in tratarea unor probleme ceva mai specifice, cum ar fi: ADHD/ADD ( hiperactivitate cu deficit de atentie), autism, insomnie, depresie, anxietate, paraplegie, sindrom premenstrual, menopauza, parkinson, sindrom Tourette ( ticuri), balbism ( balbaiala), migrene.

 

Ce este neurofeedback?

Desigur ca poate va intrebati care este aceasta metoda si daca este ea oare un panaceu universal? Ei bine, metoda se numeste neurofeedback ( EEG biofeedback) si nu, nu este un panaceu universal. Ea este unul dintre instrumentele pe care le pot folosi doar medicii si psihoterapeutii/ psihologii clinicieni pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor si la reducerea semnificativa a intensitatii simptomelor. 

 

Mai multe informații puteți citi accesând acest link: https://www.aidaivan.ro/despre-creier-si-neurofeedback/ .

 

Pareri de la cursul de neurofeedback – Video

 
Programare