Medical Discount: Produse medicale la pret redus

Air7-Vitamina Plămânilor pentru fumatori

Pret: 119 lei
Producator: Arnika kft
Produs publicat de:  GREEN SPLID -- Cluj Napoca (Cluj) , telefon: 0760680070 / 0760680069
Air7-Vitamina Plămânilor pentru fumatori

Air7 -  Vitamina plămânilor Pentru fumatori

 

Substantele active  din compoziţia produsului sunt potriviţi pentru profilaxia simptomelor la fumători, ajută mecanismele auto-imune care protejează plămânii împotriva afectelor nocive a fumul de ţigară. Efectele nocive ale fumatului asupra organismului sunt multiple atât la nivelul aparatului respirator cât şi la nivelul altor aparate şi sisteme. Se pare ca fiecare tigara fumata scurteaza viata cu 7 minute. Tigarile dau dependenta, afecteaza sistemul nervos, arterele, aparatul respirator si circulator. Majoritatea asociaza efectele nocive ale fumatului cu cancerul pulmonar, fara a se gandi si la alte forme de cancer, respectiv cancer laringian, de vezica urinara, de buze sau gastric.     

   Protejarea și întărirea sistemului respirator și imunitar al fumătorilor este de o importanță capitala atat în timpul fumatului cat și dupa renunțarea la fumat, poate fi benefic  folosirea suplimentelor alimentare care,  prin ingredientele din compozitie, protejează țesutul pulmonar, Air7-vitamina plamanilor pentru fumatori, substanțele din compozitie  pot reduce simptomele bolii pulmonare induse de fumat. Fumatul este nociv nu numai pentru sănătatea fumătorului ci și pentru cei din anturajul fumatorului. Fumatul pasiv determină un risc pentru persoanele din anturaj  pentru aceleaşi afecţiuni ca şi pentru fumătorii activi. Pe lângă nicotina care creează dependență, 4000 de compuși chimici intră în organism prin fumat. Mai multe dintre ele sunt substanțe care dăunează în mod specific plămânilor, care reduc suprafața respiratorie și cresc riscul de a dezvolta cancer.

   Fiecare fumator ar trebui sa depuna toate eforturile pentru sustinerea sanatatii sisetmului respirator. Substanțele au un efect benefic nu numai asupra plămânilor, ci și asupra ameliorării afecțiunilor legate de vârstă, a oboselii, transpirației nocturne, nivelul ridicate de zahăr si grasimi din sânge, in tratarea bolilor de rinichi și hepatice,  hiposexualitate. Ingredientele active din compoziţia Air7 au fost concepute pentru a satisface nevoile plămânilor si au un rol important in regenarea tesutului pulmonar.

  Cea mai frecventa cauza a emfizemului pulmonar cronic o reprezinta fumatul. Pe langa faptul ca fumul de tigara contine substante care inactiveaza inhibitorii de α1-proteinaza, fumatorii prezinta un risc crescut de infectie. Inflamatia repetata a bronhiior duce la bronsita cronica. O manifestare tipica o constituie tusea matinala, la trezire, numita „tusea fumatorilor”, care se asociaza cu expectoratie urat mirositoare. Ca urmare a distensiei cailor respiratorii, elasticitatea plamanilor cedeaza odata cu anii, plamanii se dilata, sunt insuficient vascularizati, iar tesutul pulmonar se atrofiaza ireversibil. 

   Fumul de tigara contine peste 4000 de substante cu efecte citotoxice, antigenice sau carcinogenice asupra corpului. La nivelul aparatului respirator, fumatul este implicat direct in aparitia afectiunilor respiratorii acute, a bolilor pulmonare cronice si a cancerului bronhopulmonar. Air7 pentru fumatori  a fost conceput ca  plamanii fumatorilor sa nu fie in dezavntaj in cazul in care nu va puteti lasa de fumat macar protejativa plamanii de bolile pneumlogice declansate de fumul de tigara, de efectele nocive cancerigene. De aceea este foarte important sa va  sustineti plamanii si sistemul imunitar si sa va intariti rezistenta sistemului respirator cu air7 pentru funmatori.

Organismulu unui fumator este mai putin capabil sa prelucreze si sa retina nutrientii, vitaminele si mineralele, de acea se recomanda suplimentarea cu air7 vitamina plamanilor pentru fumatori.

Efectele nocive a fumatului sunt devastatoare pentru sistemul respirator.

 

Indicatii terapeutice:

1.Se recomanda pe perioada fumatului, imunoterapie, pentru mentinerea functiei pulmonare a plămânilor, adjuvant in tratemntul afectiunilor pneumo-pulmonare, in tratamentul de recuperare respiratorie pentru menţinerea şi refacerea rezistenţei sistemului respirator,  adjuvant  in tratmentul  afectiunilor pulmonare care provoaca insuficienta respiratorie (astm, astm bronsic, BPOC, pneumonie).

2.Crește capacitatea plămânilor de xigenare a sangelui, crescând astfel aportul de oxigen al organismului, ajutând oxigenul să ajungă mai repede la toate celule corpului, ajuta organismul in asimilarea vitaminelor, mineralelor, nutrinetilor.

3.Crește rezistența pulmonară la oboseală, crește performanța sportivă, ionizând sistemul nervos, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ are un efect vasodilatator, contribuind astfel la menţinerea sănătaţii vaselor de sânge, a capilarelor alveolare.

4.Întărește funcționarea sistemului imunitar și reglează rezistența organismului, măreşte eliberarea de energie la nivel celular, măreşte gradul de utilizare al  oxigenului la nivel celular, precum şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, are o acțiune antioxidantă și ajută la prevenirea multor afectiuni respiratorii cauzate de  fumat.

 

Compoziţie:

             Compozitia AIR7- vitamin plamanilor pentru fumatori/ 1 tableta.

 Ingrediente active

Partea activă/utilă

VRN/doza zilnică

 Vitamin D3-50 ug

2000 IU

1000%

 Vitamin C

300 mg

375%

 Boswellia Serrata

100 mg

*

 Cordyceps sinensis

100 mg

*

 Coenzim Q10

30 mg

*

 Vitamin E

12 mg

100%

 Rutin

20 mg

*

 Vitamin B6

1,4 mg

100%

               VNR Valoarea Nutriţională de Referinţă pentru adulţi; *Valoarea Nutrițională de Referinţă nu a fost stabilită.

 

Vitamina D3 - cunoscută şi sub denumirea de calciferol, vitamina D este un nutrient solubil in grăsimi, unul din cei 24 de micronutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a organismului. Vitamina D nu intră doar în structura sistemului osos, ci în dezvolarea normală a fiecărui muşchi, iar aici, ne referim inclusiv la muşchii respiratori. Şi vasele de sânge sunt, de asemenea, structuri similare, susţinute de această substanță.  Vitamina D stimulează activitatea sistemului imunitar şi este una dintre numeroasele substanţe nutritive de care organismul are nevoie pentru a rămâne sănătos. Poate avea un rol important şi în menţinerea funcţiei musculare şi în întărirea sistemului imunitar, susţin experţii de la Cleveland Clinic. Cercetătorii de la Universitatea Boston au descoperit că pacienții cu Covid-19 care au o cantitate suficientă de vitamina D în organism au cu până la 52% mai mari șanse de a scăpa cu viață, în cazul în care ajung la forme severe de boală. Potrivit studiului, vitamina D joacă un rol crucial în sistemul imunitar și poate combate inflamația.

Vitamina C - este unul dintre cei mai cunoscuţi micronutrienţi, este „un bun antioxidant”. Una dintre cele mai studiate molecule pentru rolul ei în imunitatea celulară, vitamina C era propusă ca tratament al infecțiilor respiratorii încă din 1930, la scurtă vreme după ce a fost izolată. Nu este clar în ce măsură poate preveni infecțiile respiratorii, dar studiile au arătat că vitamina C scurtează durata lor datorită proprietăților antiinflamatoare. O cercetare care a inclus 11.000 de persoane a demonstrat că administrarea a 1.000-2.000 mg de vitamina C pe zi reduce durata răcelilor cu 8% la adulți și cu 14% la copii. Medicii au propus administrarea  chiar din timpul infectiilor  virale,  in scop profilactic, de prevenire a infectiilor, este un bun adjuvant în tratarea infecției. Contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar benefic pentru funcţionarea normala a plămânilor şi a căilor repiratorii, ajută la reducerea stării de oboseală, este cel mai recomandat pe perioada virozelor repiratorii.

Boswellia Serata -  este rășina prețioasă a arborelui Boswellia serrata, originar din India Beneficiile tămâii Boswellia sunt date de substanțele care se găsesc în compoziția acesteia. Cele mai valoroase substanțe active din compoziția tămâii sunt acizii boswellici, care au proprietăți antiinflamatoare. Acești acizi inhibă capacitatea unei enzime de a activa leucotrinele implicate în reacțiile inflamatorii. Extractul de boswellia este folosit de secole pentru a trata problemele respiratorii si infectiile sinusurilor, ajutand oamenii sa respire mai bine si sa depaseasca alte simptome, cum ar fi tusea si durerile in gat. Studiile au aratat, de asemenea, ca extractul de boswellia poate ajuta la tratarea astmului si in tratamentul alergiilor, ajuta la eliminarea mucusului din plamani si are efecte antiinflamatoare asupra sistemului respirator si cailor respiratorii.

Cordyceps  –  este cel mai căutat supliment nutritiv în rândul sportivilor de elită, are efecte benefice care contribuie la buna funcționare a căilor respiratorii. Extractul din specia fungică alpină Cordyceps sinensis conține toți aminoacizii esențiali și, printre altele, îmbunătățește producția de adenozin-trifosfat (ATP), care este cea mai importantă sursă de energie pentru celulele noastre. Măreşte eliberarea de energie la nivel celular, măreşte gradul de utilizare al  Oxigenului la nivel celular, măreşte circulaţia Sanguina, întăreşte Sistemul Imunitar cu efect anti-cancerigen şi anti-tumoral. Cordyceps actionează în organism la nivele multiple, de la acţiuni benefice pentru funcţia hepatică şi sistemul nervos până la efecte energizante, imunostimulatoare, imbunătăţirea capacităţii de utilizare a oxigenului în celule precum şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Măreşte capacitatea organismului de oxigenare a sangelui, măreşte rezistenta fizica, mareste capacitatea de muncă, capacitatea functională şi nivelurile energetice ale organismului; Imbunătăţeşte funcţiile ficatului, rinichilor, plămânilor; Reglează numarul trombocitelor în sânge.

Coenzima Q10 -  este o substanţă liposolubilă care se găseşte în mod normal în toate celulele organismului, în mod special în celulele cu activitate foarte intensă: inima, plămîni, ficat, creier. Coenzima Q10 este implicată în procesele producătoare de energie şi în stocarea şi transportul energiei în celule, fiind supranumită şi “scânteia vieţii”. Astfel, ea devine indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice. Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, în special vitaminei E, insă efectul antioxidant este mult mai puternic, neutralizând radicalii liberi formaţi sub acţiunea poluării, a fumului de ţigară, a radiaţiilor ultraviolete etc. poate îmbunătăți absorbția de oxigen, fiind un cofactor în utilizarea oxigenului la nivelul mitocondriilor celulare, unde prin procesele de oxidoreducere, se elibereaza dioxid de carbon, hidrogen si energie chimica. Coenzima Q10  numit  şi panaceu, ajută la oxigenarea sângelui și întărește sistemul imunitar. ACTIUNECercetările efectuate in SUA au demonstrat că suplementarea cu CoQ10 măreşte activitatea macrofagă şi are de asemena efecte antivirale, antibacteriale şi anticancerigene, CoQ10 este un antioxidant puternic care are un efect de intărire a sistemului imunitar prin mărirea producţiei de anticorpi. Studiile clinice au evidentiat eficienta coenzimei Q10 in a preveni si ameliora afectiuni precum; Insuficienta cardiaca, Insuficienta coronariana, Astm bronsic, Bronhopneumonie, Bronsita, Bronsiectazie,Tabagism,Tuberculoza, Viroze respiratorii.

Rutin - este un flavonoid din clasa flavonoli glicosidici, alcatuit din flavonolul Quercetin si Rutinoza (o dizaharida).  Rutinul pur este extras din mugurii de floare de Sophora japonica, este antioxidantă, anti-inflamatoare, anticarcinogenică (ajută la neutralizarea şi eliminarea agenţilor carcinogeni), anti-trombotic, citoprotector şi vasoprotector. Activitatea antiastmatică a rutinei a fost studiată la cobaii conștienți sensibilizați la ovalbumină, provocați cu ovalbumină aerosolizată, unde a fost determinată rezistența căilor respiratorii în timpul răspunsului de fază imediată și a răspunsului de fază târzie. Rutina a inhibat în mod semnificativ rezistența specifică a căilor respiratorii și răspunsul în fază imediată, împreună cu reticența histaminei, fosfolipazei A2 și eozinofil peroxidazei. S-a redus recrutarea neutrofilelor și eozinofilelor în plămâni (Jung și colab., 2007). Utilizarea rutinei a fost de asemenea sugerată în tuse convulsivă împreună cu vitaminele C și K (De Sarmento și Kimura, 1957). Prin actiunea citoprotectivă, Rutin, este indicat persoanelor cu diferite grade de intoxicare cu agenti chimici toxici (din alimentatie, mediu ambiant sau locul de munca). Este recomandat în tratamentul curativ sau profilactic al stărilor hemoragipare prin fragilitate capilară (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, pericol de accident vascular cerebral) pentru a preveni eventualele accidente vasculare, în unele boli infecţioase insoţite de permeabilitate alveolocapilara crescută şi în pregătirea preoperatorie.

Vitamina B6 - vitamina B6 este una dintre vitaminele hidrosolubile esențiale. Vitamina B6 este implicată în glicogenogeneză (sinteza glicogenului) și glicogenoliză (procesul biochimic de transformare a glicogenului în glucoză) și în funcționarea sistemului imunitar. Vitamina B6 este utilă şi pentru stimularea activităţii musculare.Vitamina B6 ajută corpul, printre altele, să producă hemoglobina care transportă oxigenul şi, în acelaşi timp, ea poate crea anticorpii pe care sistemul nostru imunitar îi foloseşte pentru a ne proteja contra bolilor. Vitamina B6 sau piridoxina este folosită şi în cazul persoanelor cu astm. Unele persoane au observat ca vitamina B6 e utilă în crizele de astm. Unele studii au arătat că beneficiile vitaminei B6 includ scaderea ocurenţei crizelor de astm. Această vitamină i-a ajutat pe cei cu astm şi le-a redus simptomele de respiraţie şuieratoare (wheezing) care sunt asociate cu crizele de astm, a scazut severitatea şi frecvenţa crizelor.

Vitamina E - sau tocoferolul, este o vitamină lipo-solubilă, joacă un important rol şi în corecta funcţionare a sistemului imunitar, sporindu-i acestuia eficienţa în faţa virusurilor sau bacteriilor, are un puternic efect antioxidant si contribuie astfel la protejarea celulelor de acţiunea radicalilor liberi - produşi de factori de mediu precum poluarea, fumatul, pesticidele, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ are un efect vasodilatator, contribuind astfel la menţinerea sănătaţii vaselor de sânge, sprijină sistemul imunitar; este folosit in prevenirea sau tratarea diverselor boli-respiratorii, cardiovasculare, dermatologice, cancer, probleme ale aparatului digestiv, hepatite, boli mentale şi lista poate continua.

 

Mod de administrare: Administrare orală. Doza zilnica recomandată pentru adulti este de 1(una) tableta pe zi, după masa principala. A nu se depăşi doza zilnica de 1 capsulă pe  fara recomandarea medicului.

 

Interacţiuni: Teoretic, nu există posibilitatea apariţiei de interacţiuni.

 

Ambalare:  30; 60; 90  tablete ambalate in blistere  introduse în cutie de carton.

 

Greutate netă: 26,10 g/cutia cu 30 tablete.

 

Proprietăți senzoriale: Tableta de culoare maronie, pulbere de culoare gălbui maroniu, acră, inodoră.

 

Termen de garanţie: 2 ani de la data fabricaţiei. Se păstrează la temperatura camerei 15 - 25 °C în ambalaj original.

 

Atentionări: Nu lăsați produsul la îndemâna şi la vederea copiilor. Produsul este un supliment alimentar, nu  înlocieste regimul alimentar variat, echilibrat şi stilul de viaţă sănătos.

 

Contact:  

Martin Bikfalvi,

Tel. 0760680070;

E-mai: martin@air7.ro      

www.air7.ro  

 

Imagini produs:


Transport gratuit. Taxa ramburs; 0 lei.
Solicitare informații / comandă produs (mesaj către GREEN SPLID):

 

Titlu mesaj:

Continut mesaj:

*Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal trimise prin acest formular să fie procesate de ROmedic.ro și expediate pe email către Green Splid.

*Câmpuri obligatorii.

Nr. vizite 12
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.