ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie
Suntem o companie romaneasca, importatori si distribuitori de echipamente medicale, aparatura medicala, instrumentar si consumabile.

Datorita experientei si seriozitatii dovedite, am devenit partenerii unor firme de prestigiu din domeniu, garantand astfel cel mai bun raport calitate/pret precum si o fiabilitate crescuta a produselor oferite.

Dintre furnizorii nostri amintim:

Drager Medical GmbH Germania,
GCE sro Cehia,
Luxfer Gas Cylinders UK,
Contec Medical Systems China,
Fazzini Italia,
Fiab Italia,
Novair Franta,
Ultraviol Polonia,
Nidek Medical Products SUA,
Ordisi Spania,

dar lista este mult mai lunga.

Pe linga import si distributie de echipamente medicale, firma noastra asigura si surse de fluide medicale in clinici si spitale de la concentratoare de oxigen de capacitate mica pentru alimentarea unui aparat de anestezie la concentratoare de oxigen si statii de aer medical sau de protoxid de azot respectiv dioxid de carbon necesare unor clinici sau spitale de dimensiuni medii sau mari asigurand pe linga montajul lor si instalatia de distributie in clinica. Portofoliul de produse ne asigura garantarea unei solutii adecvate functie de marimea si necesitatile clientului.

Daca un produs nu se afla in lista de echipamente, nu inseamna ca nu este in portofoliul nostru de produse, trimiteti-ne o cerere de oferta cu datele dvs de contact si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Recomandări produse:

Aspirator Super Vega, 40 l/min, borcan 2 litri Aspirator Super Vega, 40 l/min, borcan 2 litri
Producător: Italia

Aparat compact, stilat, de incredere pentru chirurgie de nivel mic. Pentru absorbtie nazala, orala, traheica. Putere ajustabila continuu si indicator de absorbtie....

Preț: 238 Euro + tva
Electrod precordial tip ventuza, set 6 buc Electrod precordial tip ventuza, set 6 buc

Set 6 buc electrozi EKG precordiali tip ventuza, multipla utilizare. Cupa metalica, senzor Ag/AgCl. Diametru 15 mm, 24 mm sau 30 mm.

Preț: 100 Ron+tva/set
Gel ECO US G0064 5000 ml Gel ECO US G0064 5000 ml
Producător: Fiab Italia

Gelul G0064 este un foarte bun conducator cu viscozitate inalta pentru ultrasunete. NU contine formaldehida. Componentele folosite in fabricarea acestui gel sunt netoxice si...

Preț: 66 Ron
Termometru ecologic mercur free Termometru ecologic mercur free

Termometru clinic mercur free cu aliaj de galiu in loc de mercur. Sigur, precis si functional. Structura din sticla.

Preț: 5 Euro + tva
Negatoscop triplu (108x43 cm) Negatoscop triplu (108x43 cm)

Negatoscop de perete avand urmatorii parametri: ecran: 42,5 x 107 cm, fara ajustare luminozitate dimensiuni: 49 x 115 x 11 mm

Preț: 250 Euro + tva