ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

ALAPTIDA o descoperire de excepție în domeniul sănătății

Autor: RNDr. Václav Plaisner
Remarcabila peptidă  ALAPTIDA 

Dipeptida spirociclică  Mr 182,22 denumită alaptidă, a fost concepută ca un analog a neuropeptidei proprii corpului L-propyl-L-leucylglicynamidei, care are efecte regenerative excepționale. Această substanță este, însă, foarte rapid degradată de enzimele digestive, și astfel, practic, dificil de utilizat. Alaptida a reușit să înlăture acest dezavantaj, efectele de regenerare și stimulare fiind și mai mari. În acest context, trebuie amintit faptul că, aproape toate substanțele biologic active din corpul nostru (enzime, hormoni etc.) fac parte din categoria peptidelor; efectele biologice ale alaptidei sunt cu adevărat remarcabile. Ca moleculă de mici dimensiuni, penetreaza cu usurinta pielea si vindecă foarte eficient chiar și afecțiuni grave, cum ar fi ulcere varicoase, escare(decubit), arsurile si desigur leziuni sau răni obisnuite. Efectele remarcabile au fost dovedite și pentru psoriazis. La aplicarea internă sub formă de capsule, s-a remarcat vindecarea rapidă a ulcerelor gastrice și efectul regenerativ general asupra întregului organism, inclusiv activarea semnificativă a functiilor creierului.

 

Alaptidele nu numai că întăresc semnificativ sistemul imunitar, dar îl și reglează, ceea ce se reflectă în suprimarea foarte eficientă a reacțiilor alergice.

 

De fapt, alergia nu este nimic altceva decât o expresie a unui dezechilibru al sistemului imunitar. Alapida în sine nu poate fi un alergen, ea având o moleculă prea mică pentru a face acest lucru, vezi mai sus. Pentru alaptidă, a fost extrem de dificil să se efectueze testele prescrise pentru toxicitate și alte efecte negative posibile, deoarece chiar și pentru cantitatea cea mai mare aplicată culturilor celulare s-a dovedit total netoxică. În plus, nu a fost demonstrat nici un efect mutagenic, carcinogen sau teratogenitar, pur și simplu nu a fost evidențiat niciun efect negativ. Pentru alaptidă nu există nicio contraindicație, utilizarea sa internă și externă este absolut sigură, astfel încât ea poate fi combinată cu orice alt medicament fără vreo interacțiune și acumularea acesteia în organism. Este deosebit de important faptul că, alaptida stimulează în mod semnificativ creșterea și multiplicarea celulară, inclusiv a celulelor albe din sânge - purtătoarele imunității. Aceasta se aplică exclusiv celulelor umane fiziologic normale. S-a demonstrat cu multă precizie că, alaptida nu susține proliferarea celulelor tumorale, dimpotrivă, inhibă dezvoltarea acestora și nu susține nici creșterea și multiplicarea microorganismelor. În rezumat: Alaptida este o substanță complet sigură, cu efecte regeneratoare, imunostimulatoare și radioprotectoare extraordinare.

 
RNDr. Václav Plaisner
biolog și co-inventator al Alaptidei, Praga,  decembrie 2012