ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Siguranța ALAPTIDEI

Autor: RNDr. Václav Plaisner

SIGURANȚA ALAPTIDEI

 În acest sens, au fost efectuate diferite probe până la nivelul testelor clinice. Alaptida are toate aceste ateste. Mulțumim lui Dumnezeu că avem această Alaptidă, aceasta a fost deja înregistrată ca și farmacopee, are toate testele clinice și ar putea fi deci utilizată, și nu a mai fost nevoie să se parcurgă acest drum complicat și costisitor a testelor de farmacopee.

Alaptida avea deja toate acestea. Deci pur și simplu, o substanță complet netoxică și foarte eficientă.

Nu am reușit să determinăm un dozaj al acestei substanțe pentru a ajunge la un nivel de toxicitate.Pur și simplu nu există nici un nivel de toxicitate.

Are Alaptida contraindicații?

Dacă ceva elimină alergiile, ce contraindicații ar putea să aibă?

De exemplu, o contraindicație tipică a unui medicament este urticaria sau ceva similar, Alaptida, dimpotrivă elimină simptomele de genul acesta.

Și apropo, acest lucru a fost descoperit din întâmplare, – persoanele, care dintr-un motiv oarecare, au folosit Alaptida, au constatat că au încetat să mai fie alergice.

Eu însumi am fost extrem de surprins de toate efectele acestei substanțe.

Nu vreau să par un impostor, dar în acest caz am reușit și am creat o substanță care care declanșează o regenerare fiziologică completă în orice tip de țesut sau organ.
Într-un fel este un miracol, dar care chiar funcționează.

RNDr. Václav Plaisner
biolog și co-inventator al Alaptidei
 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=TcVfQuhi19g&feature=emb_logo
 
Setați titrarea în limba română!