ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Mecanismul ALAPTIDEI

Autor: RNDr. Václav Plaisner

MECANISMUL ALAPTIDEI

Se întâmplă uneori, mai rar însă, ca în timpul studiilor farmaceutice pe care le efectuați să găsiți „o cheie" care se potrivește la încuietoare mai bine decât cea originală.

Eu cred că, în fiziologia organismului sunt substanțe necesare în acest scop, în cantitate mai mare sau pe durată mai mare de timp dar ALAPTIDA face acest lucru singură, rapid și bine.

Permiteți-mi să spun acest lucru din nou - Alaptida restabilește echilibrul organismului așa cum trebuie să fie și, putem spune că afectează cu adevărat totul.

Din punct de vedere fiziologic, ALAPTIDA declanșează procesul de regenerare fiziologică, reproducerea și dezvoltarea celulelor, dar numai în limitele fiziologice normale,

adică - reproducerea celulară care nu este fiziologică este un proces în care comportamentul celulelor scapă de sub control. La ALAPTIDĂ nu se întâmplă acets lucru, mai degrabă este capabilă să repare chiar și țesuturile grav deteriorate, de exemplu în cazul decubitului, în cazul arsurilor a avut efecte fantastice – am testat-o la clinica din spitalul Vinohrady, unde se tratează arsurile.

Vă pot arăta în imagini, cum arată celulele sănătoase atunci când se transformă in celule canceroase. acest proces se poate întâmpla de la o zi la alta, peste noapte.

Inițial, această substanță a fost dezvoltată împreună cu alte substanțe cu presupunerea că acestea ar putea îmbunătăți funcția creierului, acest lucru s-a adeverit, dar a fost doar un efect secundar, deoarece această substanță a îmbunătățit de fapt totul, pur și simplu am reușit să găsim cheia care declanșează procesul de regenerare a celulelor mamifere normale - trebuie să subliniez încă o dată cuvântul normal,

în nici un caz la alt tip de celule. De exemplu, în perioada când am lucrat în cadrul departamentului de virologie, am avut niște celule de țățar congelate (pentru unele cercetari legate de malarie).

Nimic - Alaptida nu a avut niciun efect asupra acestora, nu a avut nici un efect asupra microbilor dar a încetinit dezvoltarea celulele canceroase umane.

Deci, este o substanță absolut sigură care a declanșat un lanț de reacții de regenerare pur fiziologice, datorită faptului, că este o moleculă mică, pătrunde prin toate barierele, chiar și prin bariera creierului, creierul fiind, după cum se știe, bine protejat împotriva pătrunderii substanțelor obișnuite,

Pur și simplu, ALAPTIDA  ajunge peste tot și afectează totul.

RNDr. Václav Plaisner
biolog și co-inventator al Alaptidei,
 
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xap50emwcq4&feature=emb_logo
 
Setați titrarea în limba română!