ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Posibilitățile de utilizare a ALAPTIDEI

Autor: RNDr. Václav Plaisner

Posibilitățile de utilizare a ALAPTIDEI


Organismul uman este programat biologic pentru o perioadă de aproximativ 45 de ani.Pentru că acesta este legea naturii, importantă nu este supraviețuirea unui individ ci a speciei.

Adică - ne naștem, aducem pe lume copii, îi educăm și apoi plecăm pentru a lăsa locul altora. Așa funcționează natura.

Într-adevăr, organismul uman este într-o condiție relativ bună, până la vârsta de 45 de ani, moment în care glanda timus își diminuează activitatea.

Este o glanda de o importanță vitală, deoarece ea produce limfocitele care sunt necesare sistemului imunitar. Ulterior acestei vârste, sistemul imunitar slăbește.

Acest lucru explică de ce oamenii în vârstă tind să fie mai bolnavi.

În acest caz ALAPTIDA funcționează. De aceea se poate spune, că persoanele de vârstă mijlocie ar trebui să utilizeze ALAPTIDA preventiv, pentru a-și conserva capacitatea de regenerare și imunitatea,

în acest fel Alaptida acționează pentru prevenirea îmbătrânirii.

Readuce organismul în stare sa normală, într-adevăr este interesant că ALAPTIDA eset capabilă să pună totul în ordine, să le readucă în starea considerată ca normală.

De exemplu imunitatea, în acest caz apar probleme când aceasta este deficitară sau dimpotrivă atunci când este excesivă – aceasta este cauza elergiilor.

Alaptida a avut efect asupra ambelor tipuri, îmbunătățind imunitatea în primul caz și diminuând-o în cazul alergiilor. Într-adevăr, reglează imunitatea, astfel încât să funcționeze așa cum ar trebui.

Toate acestea le-am aflat pe parcurs, pe măsură ce oamenii au încercat ALAPTIDA, am constatat că aceștia au încetat să mai fie alergici.

A fost ceva cu totul nespecific, a eliminat toate tipurile de alergii.

Când am cercetat efectele Alaptidei pentru uzul intern, am constatat că vindecă impecabil ulcerul gastric, de exemplu, aspect care a fost și brevetat ăn Europa si Statele Unite.

Am conceput, deasemenea, diverse creme care au fost extrem de eficiente la vindecarea rănilor, chiar și în cazuri grave cum ar fi escarele și ulcerele varicoase.

Asistentele de la clinică au numit-o cremă miraculoasă, și erau cu adevărat entuziasmate de aceasta,

Poate fi de asemenea utilizată ca o modalitate de regenerare după o operație, pentru orice fel de vindecare, arsuri, escare,
În stomatologie, la paradontoza, știu că sunt rezultate bune,

Unii medici stomatologi sunt de părere că parodontoza nu poate fi tratată decât mecanic.

Poate că ar merita să se facă o combinație, dar de exemplu când se extrage un dinte, cavitatea rămasă trebuie umplută cu ceva, altfel gingia se atrofiază și osul nu va mai reface.

Cunosc câteva persoane de la laboratorul LASAK (Glass & Ceramics), unde se produce ceramică de hidroxiapatită sub formă de mici granule – ei ne-au comandat să le testăm dacă nu sunt nocive pentru sănătate – cinste lor, este sigură, odată ce cavitatea a fost umplută cu acest granulat, osul a fost capabil să se refacă, gingia a rămas intactă și a fost posibilă implantarea unui nou dinte în cepul de titan,

Stomatologia este în dezvoltare în zilele noastre, dar fără o gingie funcțională, dinții implantați artificial nu sunt de folos,

Atunci când am amestecat în aceste granule și AlLAPTIDE, efectul final a fost incredibil, cavitatea s-a refăcut în numai două zile.

Și eu personal am o experiență directă, în timpul verii, când purtam sandale fără șosete, îmi crăpau călcâile, așa că, am aplicat crema cu Alaptide pe care o aveam și a doua zi crăpăturile au fost vindecate.

Am avut și alte experiențe personale, în cazul juliturilor are efecte fantastice.

La fel și în cazul recuperării după intervenții chirurgicale, dar și ca produse cosmetice, pentru regenerare, desigur.

Nu vreau să par șarlatan, dar susțin cu tărie, că este utilă în orice proces de regenerare.

Și susțin acest lucru pentru că le-am încercatși personal.

Care sunt efectele asupra creierului și a memoriei?

Permiteți-mi să spun - îmbunătățește funcțiile creierului, cu siguranță mai bine decât ginkgo biloba sau cele similare acesteia dar, consider aceasta ca un efect secundar, deoarece dacă îmbunătățește aproape tot ceea ce este în organism, natural, că va îmbunătăți și creierul,

Am probat faptul, că trece prin bariera encefalitică, știm asta cu siguranță, deci, această substanța își găsește calea spre creier. Și acolo face tot ceea ce poate.

Să nu uităm copiii – din joacă se aleg cu vânătăi, julituri, arsuri, deci utilizarea acestui preparat în pedriatrie, este destul de largă.

Și în ceea ce privește prevenția, consider că este de dorit să o începem de la vârsta de 30, 40 de ani, când fiziologic, organismul începe treptat să se degradeze.

RNDr. Václav Plaisner
biolog și co-inventator al Alaptidei
 
 
Setați titrarea în limba română!