ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Cluj-Napoca

Afectiunile pielii pot avea un impact insemnat asupra vietii dumneavoastra, de aceea consultul de specialitate este extrem de important. Diagnosticul dermatologic este posibil doar vazand pacientul, preferabil in persoana, dar uneori si prin teledermatologie. Desi internetul abunda in sfaturi medicale, doar apeland la un medic de profil care si-a dedicat viata profesionala pacientilor cu probleme cutanate puteti fi siguri de acuratetea diagnosticului si tratamentului. 

 

Va astept in cadrul Centrului Medical Psihomedica pentru consultatii de specialitate si tratamente dermatologice. Aici veti intalni o echipa tanara, dinamica, care practica inainte de toare respectul pentru om. De asemenea este foarte important ca pacientul sa-si inteleaga diagnosticul, iar pentru aceasta petrecem atata timp cat este necesar pentru ca dumneavoastra sa nu plecati nelamuriti de la consultatie.

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare