ROmedic Firme medicale Recrutare personal medical

Anunțuri & noutăți

11-03-2021

Angajam asistenti medicali pentru Italia

Angajam asistenti medicali pentru Italia
Preț: 1850 euro
Prestigioasă societate cu experiență în domeniul serviciilor sanitare angajează asistenți medicali generalisti pentru Italia, zona Milano și Torino.
Căutăm persoane serioase si motivate aflate in posesia diplomei de asistent medical generalist, cu un nivel conversațional bun al limbii italiene și minima experiență în domeniu.
Oferim un salariu de 1850 euro net pe luna, cazarea gratuita pe întreaga durată a contractului si decontarea cheltuielilor de transport.
Pentru intocmirea contractului de munca nu este necesar sa aveti diploma de asistent medical recunoscuta in Italia si nici inscrierea la OPI(fost IPASVI), odata ajunși în Italia ne vom ocupa noi de procedurile necesare pentru integrarea în sistemul sanitar italian, evident veți avea parte de suport atât in limba romana cât și italiană.
Persoanele interesate ne pot contacta la telefon 00393884051075 sau pot trimite un curriculum vitae la adresa trl_stefania79@yahoo.com iar apoi va vom contacta noi.
11-11-2020

Consultanta și servicii pentru recunoașterea diplomei de asistent medical pentru Italia

Consultanta și servicii pentru recunoașterea diplomei de asistent medical pentru Italia
Preț: 400€(neg)
Liberă profesionista autorizată de autoritățile italiene, efectuez procedura de recunoaștere a diplomei de asistent medical pentru Italia. In conformitate cu prevederile normativei europene DE 2005/36/CE asistenții medicali din România au nevoie pentru a-și putea exercita profesia în Italia (sau alte țări membre UE) ca diploma de asistent medical obținută în România să fie recunoscută de către Ministerul Sănătății din Italia. La finalul procedurii se eliberează un EPC ( european profesional card) care este obligatoriu pentru înscrierea la Ordinul Asistenților din Italia (OPI - Ordine delle Professioni Infermieristiche fost IPASVI) pentru ca la final sa puteți profesa in deplina legalitate in Italia. EPC-ul este noua modalitate de recunoaștere a diplomei de asistent medical introdusa la începutul anului 2020 înlocuind astfel vechea procedura. Pentru detalii referitoare la procedura de recunoaștere a diplomei de asistent medical cât și alte informații referitoare la cum se procedează pentru a putea intra/munci in sistemul de sănătate italian mă puteți contacta la telefon 00393884051075.