ROmedic Cabinete medicale Timisoara Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Timisoara

În baza formării profesionale în domeniul Psihologiei ( Universitatea de Vest Timișoara , 2009 - 2014) și a cursurilor de specializare în Psihoterapie ( Analiză Tranzacțională , 2017 - prezent), ofer servicii creative de coaching și consiliere psihologică, concepute pentru îmbunătățirea relațiilor personale și a celor de muncă.
Calitatea relațiilor influențează în mod direct sau indirect calitatea vieții. În demersul autocunoașterii și al dezvoltării personale, științele psihosociale oferă instrumente și metode de lucru foarte utile.
Ședințele de coaching au ca scop principal dezvoltarea abilităților personale utilizate la muncă, în carieră sau relațiile profesionale. Acestea au o durată variabilă în funcție de obiectivele și motivația clientului (între 50 și 90 de minute), și cu o întindere în timp de aproximativ 4 luni.
Consilierea psihologică și psihoterapia sunt forme de dezvoltare personală care se întind pe o perioadă mai lungă de timp, cu scopul analizei propriei istorii și decizii de viață, dar și a redeciziilor și a schimbărilor durabile în povestea de viață a clientului. Durata unei ședințe este fixă, de 50 de minute, și se desfășoară la cabinetul de pe str. Mărășești sau online prin platforma Skype sau Zoom.
Serviciile prestate se bazează de asemenea pe un contract de confidențialitate , iar plata acestora se face în urma emiterii unei facturi fiscale către client sau organizația care oferă beneficii de dezvoltare personală.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare