ROmedic Cabinete medicale Falticeni Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Falticeni
 
Bine ați venit la Alma Clinic!

 

Alma Clinic reprezintă o alternativă privată la piața serviciilor medicale din zona municipiilor Fălticeni și Suceava, cu o abordare diferită, modernă și mult superioară, ce intenționează să ofere și pacienților din această zonă posibilitatea de a accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate, într-un mediu adecvat și la standarde occidentale.

Alma Clinic a luat ființă ca o organizație în care lait-motivul activității zilnice îl reprezintă grija pentru sănătatea oamenilor, bazându-ne pe o echipă managerială și medicală dedicată trup și suflet acestei idei. Iar celor care încă nu au avut ocazia să ne cunoască, le răspundem cu mândrie la întrebările referitoare la ce este Alma Clinic: ”sănătate, trup și suflet” !

Clinica oferă servicii de sănătate în regim ambulatoriu, acoperind în prezent peste 25 de specialități medicale. Pentru fiecare dintre aceste discipline colaborăm cu cel puțin câte un medic specialist. Fiecare medic specialist care activează la Alma Clinic este recunoscut în mediul medical ca făcând parte din elita medicilor, atât în Suceava, cât mai ales în Iași. Acest lucru spune foarte multe despre preocuparea noastră continuă de a oferi pacienților un act medical de cea mai bună calitate.

 

Pentru persoanele interesate, ALMA CLINIC este la dispoziția pacienților în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07.30 – 19.00, și sâmbăta între orele 08.00 – 14.00, la noua adresă din Suceava:
Str. Vasile Alecsandri, Nr. 8, Parter .  Telefon 0374 825 700.

 și

în Fălticeni, str. Ana Ipătescu, nr. 9A, vis-a-vis de piața agroalimentară. Telefon  0754 471 246.

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-11-2019
Kasztro Anastasia, 67 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism ,curatenie si dotari modene.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare