Grija pentru pacienti si profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activitatii clinicii noastre. Ne propunem sa asiguram calitatea si siguranta actului medical, iar obiectivul nostru este ca fiecare pacient care ni se adreseaza sa plece multumit din clinica noastra.
ROmedic Cabinete medicale Oltenita Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Oltenita

Alpha Clinic a fost infiintata din dragoste fata de oameni. Ce are omul cel mai de pret? Stim cu totii – SANATATEA. Dar ce facem pentru ea? Fiecare are un raspuns

Suntem o echipa tanara, cu medici din Bucuresti. Oferim servicii integrate, cu specializari multiple. Ambitiosi, perseverenti si seriosi, dar mai presus de toate cu dragoste fata de oameni. Depunem toate eforturile pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra medicale si pentru a asigura servicii de calitate.

Valori

RESPONSABILITATE. Fiecare caz este o provocare. Vrem sa aducem sanatatea in viata ta si fiecare pas – diagnosticare, tratament, evaluare si urmarire – este misiunea noastra.

PERSEVERENTA. Suntem dispusi sa alocam tot timpul necesar si toata atentia noastra pentru ca tu sa ai un diagnostic rapid, depistat cu cele mai moderne tehnici, specifice fiecarei specializari.

SERIOZITATE. Din Alpha Clinic Oltenita vei pleca intotdeauna cu multumirea unui act medical sigur si de calitate. Este angajamentul nostru, al unei echipe tinere si entuziaste, gata sa raspunda nevoilor medicale dintr-o serie lunga de specializari.

RESPECT. Il datoram si il oferim cu drag tie, pacientului nostru, colegilor nostri si tuturor celor care ne trec pragul pentru un tratament sau pentru o simpla intrebare.

EMPATIE. Oferim servicii medicale si asta inseamna in primul rand obiectivism si profesionalism in diagnostic si tratament. Dincolo de aceste aspecte suntem oameni si poti conta pe sprijinul nostru moral si emotional. 

Suntem aici pentru tine!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare