Grija pentru pacienti si profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activitatii clinicii noastre. Ne propunem sa asiguram calitatea si siguranta actului medical, iar obiectivul nostru este ca fiecare pacient care ni se adreseaza sa plece multumit din clinica noastra.
ROmedic Cabinete medicale Oltenita Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Oltenita

Servicii oferite

Cardiologie

Principala cauza de deces in Romania este reprezentata de bolile cardiovasculare. Romania ocupa primul loc in Europa ca mortalitate din cauza bolilor vasculare, 57% din totalul deceselor la nivel national fiind din aceasta cauza. Pe acest fond, ro Monitorizarea presiunii arteriale sistemice Eliberare retete compen

Dermatologie și venerologie

Medicul dermatolog evalueaza, diagnosticheaza si trateaza pacientii care au nevoie de ingrijiri medicale pentru afectiuni ale pielii, inclusiv cancer de piele. Patologiile frecvente pentru care trebuie sa te adresezi unui medic dermatolog sunt:

Diabet, Nutriție și Boli metabolice

Diagnosticare, tratament si monitorizare corecta si eficienta pentru diabet si complicatiile lui, medici specialisti din Bucuresti, experienta in domeniu.

Endocrinologie

Endocrinologie in Oltenita, la cele mai inalte standare, medici cu experienta, din Bucuresti, gata sa raspunda nevoilor tale medicale.

Laborator de analize

Lucram in colaborare cu Casa de Sanatate Calarasi, iar analizele se fac gratuit in baza biletului de trimitere.

Medicină internă

Specializarea de medicina interna este esentiala in cadrul unei clinici multidisciplinare pentru ca permite o evaluare de ansamblu a pacientului.

Neurologie

La baza consultului de specialitate stau 3 principii: Analiza Examinare Evaluare Pentru determinarea anumitor afectiuni ale sistemului nervos central, periferic si autonom, cum ar fi epilepsia, cefaleea, dementa, delirul.

Oftalmologie

Servicii complete, diagnosticare si tratament, prescriere ochelari de vedere si realizare ochelari de vedere, rame branduri de top.

Optică medicală și optometrie

Preturile pentru o pereche de ochelari (rama + lentile) incep de la 59 lei!

Otorinolaringologie-ORL

Specialistii ORL te ajuta sa rezolvi problemele la nas, gura sau urechi. Cele trei organe sunt strans legate, este nevoie de atentie si tratament complex.

Pneumologie

Diagnostic, tratament si monitorizare spectru larg afectiuni din specializarea pneumologie, medici specialisti din Bucuresti, interpretare Rx pulmonar.

Radiologie și imagistică medicală

Ne dorim sa aducem aproape de tine servicii de imagistica performante, la cele mai inalte standarde, cu increderea ca poti beneficia de tehnica de ultima generatie si de specialisti cu experienta intr-un mod rapid, accesibil si cu garantia unui act medical responsabil.

 
Programare