Alzheimer, boala secolului. Află care este alimentația și aliatul funcțiilor cerebrale

©

Autor: Redacția ROmedic

Alzheimer, boala secolului. Află care este alimentația și aliatul funcțiilor cerebrale
Advertorial oferit de Strategic Media Solution

Unul dintre cele mai revoluționare remedii naturiste la nivel european este, fără îndoială, Cebraoptim, un supliment alimentar recomandat persoanelor care se confruntă cu afecțiuni ale sistemului nervos, între care Parkinson, Alzheimer, demență ori alte boli.


Cu o formulă unică, din care nu lipsesc ingrediente precum Citicolină, Gingko Biloba ori Bacoppa Monieri sau Coenzima Q10, Cebraoptim este un remediu naturist ce acționează sinergic, îmbunătățind funcțiile cerebrale, precum și capacitatea de memorare, de concentrare ori a atenției.


Conform experților în medicină naturopată, Cebraoptim este un supliment ce ajută la menținerea structurii, permeabilității și fluiditatea membranelor celuare nervoase, îmbunătățind chiar și capacitatea procesului de sinteză a fosfatidilcolinei. De asemenea, Cebraoptim este recomandat și persoanelor care au suferit traumatisme cerebrale ori intervenții chirurgicale, întrucât acest remediu naturist ajută la combaterea edemelor cauzate de acestea.  Cebraoptim ajută, de asemenea, la prevenirea demielinizării, adică stopează pierderea stratului de mielină care ajută la protejarea și hrănirea celulei nervoase.


Studiile de specialitate au arătat, de-a lungul timpului, că ajută la îmbunătățirea capacității de învățare, de memorare și de redare a informațiilor, însă îmbunătățește și starea emoțională, grație puterii de menținere a  nivelului neurotramițătorilor acetilcolină, dopamină, adrenalină, nonadrenalină , precum și menținerea nivelului optim al hormonului luteinizant, progesteronului și al testosteronului.


Alimentația în afecțiunile cerebrale Cebraoptim este un supliment alimentar revoluționar, fiind obținut din ingrediente precum:

  • Citicolina – 100 mg
  • Coama leului – 30 mg
  • Ginkgo biloba – 10 mg
  • Centella asiatica – 50 mg
  • Bacoppa monierri – 50 mg
  • Griffonia simplicifolia- 60 mg
  • Coenzima Q10 – 30 mg
  • Phosfatidyl serina – 20 mgCiticolina, ingredient care se regăsește în compoziția Cebraoptim, este esențial pentru sinteza fosfatidilcolinei, care se regăsește în materia cenușie a țesutului creierului, motiv pentru care ajută la creșterea nivelului de acetilcolină în creier, sporind astfel capacitatea de memorare. Este de mare ajutor in cazul Alzheimer-ului.


Printre altele, Gingko Biloba, un alt ingredient regăsit în compoziția Cebraoptim, este o sursă excelentă de flavonoide și terpenoide, fiind eficient în sporirea efectelor nocive date de radicaii liberi, dar și de a îmbunătăți circulația sanguină dilatând vasele de sânge și prevenind riscul de formare a unui cheag. Ba mai mult, ajută la îmbunătățirea capacității de memorare și reduce lipsa de energie și oboseala mintală.
Bacopa Monnieri, o plantă ce nu lipsește din formula Cebraoptim și care este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri în medicina ayurvedică, ajută la îmbunătățirea capacității de memorare, combate anxietatea, dar îmbunătățește și funcțiile cerebrale și sistemul nervos, fiind o sursă excelentă de glicozide triterpenice, alcaloizi, flavonoide, saponine și bacopasaponine.


Conform studiilor de specialitate efectuate de-a lungul timpului, Cebraoptim ajută la îmbunătățirea funcțiilor cerebrale în hipoxie, encefalopatie hepatică, encefalită, autism, hiperactivitate, dar și sindrom Down, epilepsie, Alzheimer, Parkinson sau alte afecțiuni grav, dar este responsabil și de a preveni distrugerea neuronilor de radicalii liberi prin peroxidarea lipidelor neuronale, prelungind, de asemenea, și sporind acțiunea glutanionului, precum și a vitaminelor C, E și coenzima Q10.


Disponibil sub formă de capsule, Cebraoptim este recomandat a fi administrat, potrivit experților în medicină naturopată, în doză de trei pilule pe zi, dimineața, la prânz și seara, înainte de masă. Pentru efecte maxime se recomandă ca pilulele să fie înghițite cu un pahar cu apă. Fiecare flacon de Cebraoptim conține 90 de pastile. Nu se recomandă a fi administrat în cazul gravidelor ori femeilor care alăptează.

Cebraoptim este disponibil in farmaciile Catena si pe www.cebraoptim.ro
Tel. 0723.269.701

 


Data actualizare: 06-11-2019 | creare: 05-11-2019 | Vizite: 1558
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: