ROmedic Cabinete medicale Ramnicu Sarat Cabinete Neurologie Neurologie Ramnicu Sarat
„Pe o piață medicală privată care promovează un business al serviciilor medicale în folosul pacientului, AmaMed Expert Center își propune să dezvolte o cultură a sănătății în beneficiul omului.”

 

Clinica medicală AmaMed Expert Center își dorește să fie un important furnizor de servicii medicale private din Râmnicu Sărat. Și-a deschis activitatea în 04.03.2017 în strada Matei Basarab Nr 71 din Râmnicu Sărat.

Clinica medicală AmaMed Expert Center are colaborare cu  peste 20 de medici ce se perfecționează continuu și formează echipe competitive pe piața medicală din zona și nu numai.

Astăzi AmaMed Expert Center oferă consultații în peste 20 de specialități medicale și chirurgicale, recoltare analize de laborator urmând să dezvolte în următorul an și servicii de internare de zi în specialitățile cardiologie, medicina internă, gastroenterologie, diabet, nutriție și boli metabolice, având amenajate în acest scop 13 paturi.

Astfel, prin activitatea noastră ne-am dorit să aducem un suport consistent de specialiști și tehnică de vârf, care asigură calitate, eficiență și rapiditate în derularea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate a populației într-o zonă deficitară din acest punct de vedere.

De aceea Clinica AmaMed Expert Center a devenit alegerea perfectă pentru cei ce doresc să beneficieze de serviciile medicale oferite într-un ambient modern și dotat la standarde europene.

 

Clinica AmaMed Expert Center oferă în prezent servicii medicale ambulatorii în specialități medicale precum medicina internă, cardiologie, neurologie, diabet, nutriție și boli metabolice, pneumologie, pediatrie, psihiatrie, gastroenterologie, recuperare medicală, reumatologie, enocrinologie, dermato – venerologie, hematologie, nefrologie, dar și în specialități chirurgicale, respectiv ginecologie, chirurgie generală, chirurgie vasculară, ORL, oftalmologie, urologie, ortopedie.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare