Ambulanţa Bucureşti - Ilfov: 1.405 solicitări în ultimele 24 de ore; 120 în locuri publice

Data publicării: 09-07-2024

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 1.405 solicitări, dintre care 919 persoane au prezentat urgenţe de "cod roşu" şi "cod galben", a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul SABIF, Alis Grasu.

"Deocamdată suntem într-o situaţie de echilibru. Astfel că, în ultimele 24 de ore, 1.405 persoane au avut nevoie de ambulanţă în regiunea Bucureşti - Ilfov. Dintre acestea, 919 persoane au prezentat urgenţe de 'cod roşu' şi 'cod galben'", a precizat medicul.

Managerul SABIF a arătat că 120 de persoane se aflau în loc public când au avut nevoie de ambulanţă, 20 dintre acestea prezentând lipotimii, iar patru sincope.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, noi atenţionări de caniculă şi disconfort termic accentuat, valabile pe parcursul zilelor de 9 şi 10 iulie, în întreaga ţară.

În Bucureşti, pe parcursul zilei de miercuri, valul de caniculă se va intensifica. Va fi în vigoare un cod portocaliu pentru Capitală şi judeţele Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov.
Sursa: Agerpres, 09-07-2024, Vizualizari 29
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.