Stări de tristețe, neliniște, insomnii, lipsă de motivație și de speranță, lipsa de încredere ori de sprijin - toate acestea au soluții! Ai nevoie de ajutor să îți pui gândurile în ordine? Lasă-mi un mesaj
ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Iasi
"Maine o sa fie mai bine!" "Cu timpul nu o sa te mai doara atat de rau pierderea - unei persoane dragi/a unei relatii/ a sanatatii/a unui vis/a unui job,etc "
Ce frumos ar fi ca peste noapte problemele sa se rezolve, doar timpul sa se ocupe de ele. Dar nu se intampla asa. Si ramanem blocati in asteptare, pasivi - ca din afara noastra sa vina solutia.
Solutia, resursele si puterea se afla in fiecare din noi. Trebuie doar sa privim mai mult in interiorul nostru, si sa ne dam posibilitatea sa evoluam. 
Tu ce optiuni ti-ai oferit pana acum? Pot sa iti fiu alaturi ca ghid. 
 
 
 
MISIUNEA MEA

Imi propun sa te insotesc in calatoria terapeutica, cu curiozitate si non-judicativitate.

Promovez cresterea individuala si bunastarea familiei, exprimarea emotiilor, descoperirea si reducerea mecanismelor de aparare,a blocajelor astfel incat sa accesezi creativitatea si puterea interioara.

 

 

DESPRE MINE

Sunt psihoterapeut sistemic de cuplu si familie practicant in supervizare. Am studiat psihologia la facultatea Ovidius din Constanta, si am participat timp de 1 an la un proiect Erasmus in Franta, la universitatea Nantes, specializarea Psihologie.

Dupa incheierea studiilor am ales orasul Iasi pentru a studia terapia cu cuplu si familie. M-am format timp de 5 ani ca terapeut sub indrumarea dnei Laura Diana Ciubotaru, in cadrul Scolii Sistemice de Formare la Gamma Institute.

De-a lungul timpului am participat la numeroase cursuri si formari complementare care imi intregesc identitatea terapeutica din prezent. Printre acestea mentionez: specializarea in terapia de cuplu si terapia individuala EFT sub indumarea dnei Simona Herb, terapia adictiilor in cadrul Asoctiatiei Catharsis sub indrumarea dnei psiholog Alina Neagoe, NLP alaturi de dn-ul psiholog Cristian Grigore. 

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare