ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Iasi

Psihoterapie de cuplu sau familie

Această ofertă nu mai este activă deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numărul maxim de programari a fost atins.
-17%
100.00 lei
Preț vechi: 120.00 lei | Economisești: 20 lei
VALABILITATE:
expirata

Scurtă prezentare:

Psihoterapia vine in sprijinul cuplului sau familiei in diverse situatii peste care ai incercat sa treci singur, sa le rezolvi, si nu ai reusit.

Reduceri medicale: Psihoterapie de cuplu sau familie

Prezentare detaliată:

In viata apar uneori momente dificile, si oricat ai incerca, nu reusesti sa le rezolvi/ sa le depasesti/ sa le imbunatatesti desi faci tot ce iti sta in puteri si tu si partenerul tau. 

Acestea pot aparea precum blocaje, dificultati de relationare, de comunicare, de conectare la celalalt, ori noi roluri de asimilat, ori chiar tipare - emotional, relational, de gandire, etc.  

Sau poate iti doresti sa iti imbunatatesti relatia, sa treci la urmatorul nivel - casatorie, ori sa te adaptezi la noi roluri - proaspat casatoriti, sau cel de parinte .

Ori apar traume in relatie sau in afara acesteia (infidelitate), pierderi de orice fel - relatii, copii, job, de sanatate (boli) ce presupun un consum crescut de resurse - emotional si fizice.

Oricare din situatiile de mai sus si multe altele pot fi depasite in terapie, astfel incat sa ai o viata de cuplu si familie fericita.

 

Fiecare relatie are nevoie de un angajament, si fiecare contribuie la crestere in cel mai bun mod stiut. Terapia este o investitie - cu numeroase beneficii - pentru cuplu, pentru fiecare dintre cei 2 partneri precum si pentru viitor - beneficiu si pentru generatiile urmatoare.  

 

Va astept cu drag sa incepem calatoria procesului de terapie!

Ana Stefan

Psihoterapeut sistemic de cuplu si familie 

 

 

 

Puteti sa solicitati o programare pe pagina de pe site-ul romedic, sau pe site-ul personal anastefan.com

 

 


 
Programare