ROmedic Cabinete medicale Ploiesti Cabinete Ginecologie & Obstetrică Ginecologie & Obstetrică Ploiesti

Suntem alaturi de tine in momentele importante - inainte de nastere, in timpul ei si in bucuria de a trai sanatos alaturi de familia ta. Avem grija sa iti punem la dispozitie o gama completa de servicii si analize medicale din cele mai cautate specialitati si cei mai buni medici!

 

A fi parinte este o decizie care ne schimba viata. Fie ca am planuit acest fapt, fie ca este doar o intamplare, venirea pe lume a unui copil este, pe langa o mare bucurie, o responsabilitate enorma pentru parinti. Tocmai de aceea suntem alaturi de tine inainte de a face un copil, avem grija sa vina pe lume sanatos si sa ramana asa. In acest scop, specialistii nostri, coordonati de dr. Denisa Nica, iti stau la dispozitie pentru pre-conceptie, supraveghere sarcina, medicina materno-fetala, nastere, pediatrie etc. Avem incredere in medicii nostri si ii recomandam cu sinceritate!

 

Urgentele nu au program, asa ca suntem alaturi de tine, oricand sanatatea ta o cere. Daca ai o problema din sfera GINECOLOGIEI si a PEDIATRIEI, nu ezita sa ne contactezi, iar noi vom incerca sa te ajutam in cel mai scurt timp. Stim ca relatia cu medicul tau trebuie sa fie bazata pe incredere, iar tu stii ca poti conta pe disponibilitatea noastra 100%!

 

Realizam o paleta larga de analize, in colaborare cu partenerii nostri. Nu este nevoie sa mergi in mai multe locuri ca sa contezi pe cele mai fidele rezultate si pe o interpretare corecta a lor. Aici ai specialistii de care ai nevoie!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

01-04-2019
Gheorghe Viviana, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare