ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Stomatologie Stomatologie Bucuresti

„Un zâmbet este o modalitate necostisitoare de a-ţi schimba înfăţişarea.” Charles Gordy


Orice durere sau disconfort din sfera orodentară necesită consultație și tratament pentru a preveni complicațiile. Indiferent de problema cu care vă confruntați, vă așteptăm într-un mediu intim, prietenos și modern, pentru a găsi împreună cele mai potrivite soluții la problemele dumneavoastră stomatologice.

 

Nimic nu unește mai mult oamenii decât zâmbetul. La noi vei fi întâmpnat de profesioniști cu zâmbetul pe buze, orientați spre a-ți reda și ție zâmbetul! Ne caracterizează empatia și dedicarea, dorința de a ajuta oamenii și asigurarea de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel de profesionalism și calitate. La noi zâmbetul tău va deveni prioritatea noastră!

 

Vă doriți o dantură frumoasă și sănătoasă, dinți strălucitori fără imperfecțiuni, rezistenți și îngrijiți? Orientarea către pacient, empatia și compasiunea ne diferențiază de celelalte cabinete, pentru că punem preț pe sănătatea, confortul și siguranța pacientului. Pentru că vrem ca oricine ne trece pragul să plece mulțumit și satisfăcut de serviciile oferite de noi. Tocmai de aceea, ne străduim să oferim pacienților noștri și sfaturi pentru menținerea sănătății dentare, recomandări privind metodele de igienizare, sau privind modul corect de periaj dentar.

 

La Andra Smile puteți beneficia de o vastă gamă de servicii stomatologice de calitate, la prețuri avantajoase, printre care:
tratamente de canal și refacere de dinți
implanturi dentare și chirurgie dentară
aparate dentare
fațete dentare și albiri
coroane, punți dentare și proteze
prevenție și plombe


Experiența, devotamentul și grija pentru pacient sunt reflectate în numărul ridicat de pacienți mulțumiți și adresabilitatea continuă. Dorința noastră de a construi zâmbete stă la baza succesului pe care l-am avut și îl avem în continuare.

 

Vă așteptăm cu cele mai sigure și eficiente soluții pentru a vă recăpăta zâmbetul, pentru a depăși orice posibile temeri legate de cabinetul stomatologic și pentru a obține dantura mult visată.
Nu ezitați să ne contactați!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare