ROmedic Cabinete medicale Slatina Cabinete Neurologie Neurologie Slatina

Misiune

Misiunea noastra este prestarea unui act medical de calitate, intr-un mediu sigur, confortabil si profesionist, astfel incat pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri.

Consideram ca prin gasirea echilibrului emotional, prin solutiile de adaptare la schimbari, pacientii nostri pot beneficia de o crestere a calitatii vietii, in aceasta lume dinamica.

 

Viziune

CLINICA ANGEL PSYHMED isi doreste sa devina un centru medical important in ceea ce priveste diagnosticarea, instituirea precoce a tratamentului si urmarirea bolilor cronice, prin imbunatatirea permanenta a calitatii actului medical si prin diversificarea serviciilor acordate populatiei.

Promovam lucrul in echipa, colaboram permanent pentru a ne ajuta pacientii sa isi regaseasca echilibrul si starea de bine.

 

Cu o echipă restransă de medici experimentați, dedicați pacientului și profesiei medicale, Clinica Angel Psyhmed oferă servicii medicale de specialitate într-un mediu modern, primitor și relaxant. Coalizată în jurul actului medical și deschisă colaborării interdisciplinare echipa noastră de medici reușește cu succes să acopere cazuistica neuro-psihiatrică (neurologie, psihiatrie, psihologie), dar și o mare parte a restului patologiei medicale (medicina internă). Acest lucru ne permite o viziune de ansamblu asupra sănătății pacientului, cu toate particularitățile sale.

 

Convingerea pe care o avem este ca numai printr-o abordare personalizata a fiecarui caz in parte, prin tratamente la standarde internationale, intr-un mediu bazat pe incredere si confidentialitate, se pot obtine cele mai bune rezultate terapeutice.

Atunci când patologia se extinde înafara domeniului nostru de specialitate informăm și orientăm pacientul către partenerii nostri de pe alte specialități medicale.

 

Servicii de medicină internă în Slatina
= Dr. Prundeanu Dan Dumitru, medic primar medicina interna,
- consultații, diagnostic și tratament nechirurgical al afecțiunilor organelor interne
- recomandare analize și interpretarea analizelor de laborator
- ECG cu sau fără interpretare

Servicii neurologie:
= Dr. Dobre Iuliana Maria, medic neurolog cu competențe în EEG
- consultații, diagnostic și tratament de specialitate
- tratamentul și îngrijirea de lungă durată a pacienților cronici
- eliberare documente medicale pentru comisii
- efectuare EEG și interpretare EEG

Servicii psihiatrice în Slatina
= Dr. Dumitrescu Angela, medic psihiatru cu formare în TMS
- diagnostic și tratamentul tulburărilor psihiatrice
- consiliere psihiatrică
- consultație psihiatrică la domiciliul pacientului (la nevoie)
- eliberare documente medicale (avize, adeverințe, certificate)
- terapie prin Stimulare magnetică transcraniană (TMS)

 

- Stimularea magnetică transcraniană (TMS)
Este o procedură neinvazivă de diagnostic și tratament neuro-psihiatric ce foloseste o tehnologie modernă bazata pe inducție electromagnetică. Un dispozitiv plasat extracranian generează microcurenți electrici de diferite intensități ce determină depolarizarea sau hiperpolarizarea neuronilor vizati, modulând astfel activitatea anumitor zone corticale sau subcorticale.
Beneficiile stimulării magnetice transcraniene acoperă o gamă importantă de afecțiuni psihiatrice ( tulburari depresive, tulburare anxioase, atac de panica, stres posttraumatic, tulburări bipolare, tulburare obsesiv-compulsiva, etc) și tulburări neurologice (recuperare după AVC, migrene, tulburări cognitive, Alzheimer, Parkinson etc.).

 

- Electroencefalograma (EEG) reprezintă înregistrarea, în timp, a activității electrice cerebrale. Acest lucru este posibil prin intermediul unor electrozi așezați pe scalp, cuplați la un aparat numit  electroencefalograf. EEG reprezintă un examen important în diagnosticul epilepsiei, și poate fi indicat în diagnosticul sindromului confuzional, traumatismelor cranio-cerebrale, tumorilor, infecțiilor cerebrale, furnizând informații despre existența și localizarea unei leziuni cerebrale sau a unui focar declanșator pentru crizele epileptice.

Clinica noastră este dotată cu Neuron Spectrum 5, un electroencefalograf  cu 41 de canale (ce pot fi folosite pentru captarea oricăror semnale fiziologice),  și care poate realiza 11 tipuri de analiză EEG .

 

 

-Electrocardiograma (ECG) reprezinta o inregistrare a activitatii electrice a fibrelor musculare ale inimii. Fiecare contractie a miocardului este urmarea unei excitatii electrice care provine de la nodulul sinusal si transmis musculaturii inimii.

Este un test simplu si nedureros care poate fi efectuat ca parte dintr-un examen clinic de rutina sau ca evaluare a starii pacientului (un screening).

Aceasta investigatie este o metoda de diagnosticare si de prevenire a bolilor cardiovasculare, avand si functia si in monitorizarea evolutiei unei boli cardiace.

Clinica Angel Psyhmed este dotată Electrocardiograf 12 canale 600G, touch screen color LCD, 7 "TFT, realizeaza 12 afișari simultane, cu tehnologie de izolare digitală și soluție de procesare a semnalului.

 

Recoltare analize – gama complexa de analize medicale de laborator (sange, examen de urina, scaun, culturi, exudate, etc).

Colaborator analize medicale: CLINICA SANTE SLATINA

Administrarea de tratamente intramusculare si intravenoase:

Dispunem de conditii optime pentru administrarea de tratamente intravenoase (perfuzii cu glucoza, vit.C, vit. B1, vit. B6, arginina, cerebrolysin, piracetam) si tratamente intramusculare (inclusiv administrarea de tratamente psihiatrice cu Trevicta, Xeplion, Abilify maintena, Rispolept consta, etc.).

 


Accesați articolul nostru pentru mai multe informații despre Stimularea magnetică transcraniană (TMS).

Dacă aveți nevoie de serviciile noastre medicale nu ezitați să ne contactați telefonic sau să realizați direct o programare prin formularul de pe site.

 

Clinica Angel Psyhmed se afla în Slatina, pe bulevardul Nicolae Titulescu nr 13.

 

Pentru coordonate în Google Maps accesați pagina de contact.

 

 

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Angel Psyhmed

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!