ROmedic Firme medicale Produse ingrijire corporala si infrumusetare

Suntem o companie romaneasca ce comercializeaza cele mai noi produse din domeniul medical si de cea mai inalta calitate.


A&P Italian Pharmaceuticals este distribuitor si partener al mai multor firme producatoare de dispozitive medicale, sisteme de diagnostic si chiar aparatura medicala din mai multe tari europene: Italia, Germania si nu numai.


In prezent, activitatile de import ale companiei sunt concentrate pe largirea portofoliului de furnizori, avand scopul de a diversifica oferta noastra si pentru a oferi o gama cat mai larga de produse, axandu-ne in mod special pe linia de diagnostic.


Principala noastra arie de specializare o reprezinta gastroenterologia, avand o experienta vasta in domeniu, dar incercam sa ne dedicam si altor domenii, cum ar fi ginecologia si biologia moleculara.


Avem implementate standardele de calitate ISO 9001, iar echipamentele si produsele medicale furnizate au marcaj si atestare CE conform cerintelor Uniunii Europene si reglementarilor legale din Romania.


Suntem adeptii unor relatii de parteneriat pe termen indelungat, bazate pe incredere si pe respect reciproc.


Dorim sa devenim partenerii dumneavoastra, profesionalismul este punctul nostru forte.


Alegeti A&P ITALIAN PHARMACEUTICALS.

Recomandări produse:

H-ZIM H-ZIM
Producător: CERICHEM

DEZINFECTANT DETERGENT multi-enzimatic.     DESCRIERE: H-ZIM este o soluție concentrată multi-enzimatică, decontaminantă și dezinfectantă,...

Banzaclor Banzaclor
Producător: CERICHEM

DEZINFECTANT pe bază de clorură de benzalconiu   DESCRIERE: DEZINFECTANT pe bază de clorură de...

Benzaclor P Benzaclor P
Producător: CERICHEM

DEZINFECTANT pe bază de clorură de benzalconiu   DESCRIERE: BENZACLOR P este o soluție gata...

Oxicer Oxicer
Producător: CERICHEM

Acid peracetic derivat, sterilizant chimic la rece. Pulbere hidrosolubilă cu mai mulți compuși, pentru prepararea soluțiilor de decontaminare, dezinfectare de înalt nivel și de...

Prevent ID Haemo/HaptOccult Detect Prevent ID Haemo/HaptOccult Detect
Producător: PREVENTIS

Testare imunocromatografica rapida pentru depistarea hemoragiilor oculte. -depistare rapida, imunocromatografica,intr-un singur pas-detectarea hemoglobinei umane si a complexului hemoglobina/haptoglobina. •SENSIBILITATE SI SPECIFICITATE SUPERIOARA CELORLALTE TESTE...

Preț: 600 RON/CUTIE 20 TESTE