ROmedic Firme medicale Echipamente pentru terapie

Căutați un remediu non-farmacologic și o cale spre medicul interior? Apliherb ar putea să vă ajute!

În calitate de unici importatori în România, vă propunem dispozitivele de aplicare Lyapko, ce combină acțiunea mecano-reflectorie și de galvanizare (galvano-iono-foreză) la tratamentul multiplelor afecțiuni sau ameliorarea stării, înlăturarea durerilor și întărirea generală a sănătății.

 

Reflexoterapia cu aceste dispozitive are efecte analgezice, spasmolitice, antiinflamatoare și imunomodulatoare. Acționând asupra punctelor biologic active pe meridianele energetice, numite și “puncte de asentiment”, dispozitivele Lyapko acţionează asupra intregului sistem energetic, sanguin și limfatic, reglând astfel activitatea organelor interne.

Dispozitivele menționate: 

  • reduc durerile articulare (în cazul osteoartritelor), gonartrozelor;
  • diminuează durerile de spate, lombosciatică; scot tensiunile și stresul;
  • înlătură durerile cervicale, neuropatiile, migrenele;
  • îmbunătățesc lucrul tractului digestiv, a aparatului cardio-vascular, respiratoriu și a sistemului nervos.

Aplicatoarele Lyapko sunt binevenite în curele de îngrijiri la domiciliu, sunt eficiente la combaterea și prevenirea escarelor, fiind folosite în secțiile de recuperare medicală și în spitalele paliative.

Sunt non-invazive și nu penetrează pielea.

Apliherb deține Aviz de Funcționare Nr. 5550/02.11.2018 eliberat în baza dispozitivele de aplicare Lyapko, de Clasa I – risc scăzut.

 

ATENȚIE! Produsele Lyapko importate de compania Apliherb SRL sunt din loturi de cea mai bună calitate fiind și oferite cu garanție. Dacă doriți să le achiziționați din alte surse, riscați să procurați dispozitive de calitate inferioară sau contrafăcute.

 

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați www.aplex.ro sau www.lyapko.ro

Alternativ, ne puteți contacta la telefoanele 0 736 847 470, 0 760 807 268 pentru a vă putea îndruma la alegerea produsului potrivit.