ROmedic Firme medicale Instrumente chirurgicale
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Reftactometru portabil ptr lichide lubrifiante, model RF 18 Reftactometru portabil ptr lichide lubrifiante, model RF 18

Reftactometru portabil ptr lichide lubrifiante, model RF 18 Concentratia de solide dizolvate din lubrificanti 0 ~ 18%. Acuratetea ± 0.2%. Rezolutia 0.2. Dimensiuni 170...

Preț: la cerere
Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 10 ml, slif NS 14/23. Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 10 ml, slif NS 14/23.

Balon cu fund rotund, cu slif NS, transparent. Capacitate 10 ml, slif NS 14/23. Producator Lenz

Preț: la cerere
Pipeta automata Pipet4u, cu un canal cu volum reglabil, 20- 200 μl. Div. 1 μl. Pipeta automata Pipet4u, cu un canal cu volum reglabil, 20- 200 μl. Div. 1 μl.

Pipeta automata Pipet4u, cu un canal cu volum reglabil, 20- 200 μl. Div. 1 μl. Pipetează cu o mare acurateţe si sigurantă. Au optiunea...

Preț: la cerere
Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 900x1200x0,04, capacitate 200 L Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 900x1200x0,04, capacitate 200 L

Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 900x1200x0,04, capacitate...

Preț: la cerere
Sabouraud Dextrose Agar - mediu de cultura deshidratat Agar Sabouraud Dextroza Sabouraud Dextrose Agar - mediu de cultura deshidratat Agar Sabouraud Dextroza

Sabouraud Dextrose Agar - mediu de cultura deshidratat Agar Sabouraud Dextroza

Preț: la cerere