ROmedic Firme medicale Aparatura si consumabile Stomatologie
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml

Balon cotat clasa A, insotit de certificat de conformitate emis de producator, cu slif NS si dop poly, gradatii albastre. Capacitate 100 ml, slif...

Preț: la cerere
Ochelari de protectie X-pect, lentila policarbonat Ochelari de protectie X-pect, lentila policarbonat

Ochelari de protectie X-pect, lentila policarbonat, Caracteristici: Clasa optica: 1 (utilizare permanenta);Lentila dintr-o bucata, curbata, ofera calitate optica perfecta pentru intreg campul vizual; linie...

Preț: la cerere
Diapazon aluminiu c128 cu atenuator Diapazon aluminiu c128 cu atenuator

Diapazon aluminiu c128 cu atenuator

Preț: la cerere
Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza indoita, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 20 mm, inaltime 180 mm, grosime perete 1.0 la 1.2 mm, volum aprox. 40 ml Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza indoita, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 20 mm, inaltime 180 mm, grosime perete 1.0 la 1.2 mm, volum aprox. 40 ml

Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza indoita, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 20 mm, inaltime 180 mm, grosime perete 1.0...

Preț: la cerere
 Pensa Backhaus Pensa Backhaus

Pensa Backhaus

Preț: la cerere