ROmedic Firme medicale Produse medicale
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Lampa examinare cu brat flexibil si montare pe stativ mobil Lampa examinare cu brat flexibil si montare pe stativ mobil

Lampa examinare cu brat flexibil si montare pe stativ mobil – Germania (50W,40000 lux / 0,5 m. Temp de culoare aprox. 3000K)

Preț: la cerere
TRUSE PENTRU PRELEVAREA PROBELOR DE PE CARCASE DE CARNE TRUSE PENTRU PRELEVAREA PROBELOR DE PE CARCASE DE CARNE

TRUSE PENTRU PRELEVAREA PROBELOR DE PE CARCASE DE CARNE - concepută în conformitate cu standardul internaţional ISO 17604, trusă: 25 ml apă peptonată tamponată,...

Preț: la cerere
Ochelari de protectie panoramici Panoramic Ochelari de protectie panoramici Panoramic

Ochelari de protectie panoramici Panoramic, Caracteristici: protectie laterala; Pot fi purtati peste ochelarii de vedere; Aplicatii: protectie laterala si frontala impotriva socurilor mecanice usoare...

Preț: la cerere
Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 700x1000x0,045, capacitate 120 L Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 700x1000x0,045, capacitate 120 L

Saci galbeni imprimati cu pictograma Pericol Biologic sau negri imprimati cu pictograma Deseuri nepericuloase. Dimensiuni (mm) l x h x g : 700x1000x0,045, capacitate...

Preț: la cerere
Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 30x150mm. Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 30x150mm.

Cartus pentru extractie MN 645, diametru interior X inaltime 30x150mm. Folosite în extractoare Soxhlet sau extractoare automate. Folosite în cazul în care sunt necesaremai...

Preț: la cerere