ROmedic Firme medicale Imagistica medicala si radiologie
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

ANSE CALIBRATE STERILE - din polistiren (PS), flexibile. Sterilizate cu oxid de etilenă. Modelele galben şi bleu au capătul foarte ascuţit, ideale pentru numărarea coloniilo, galbene, ambalate individual, capacitate 1µl, 1200buc/cutie. ANSE CALIBRATE STERILE - din polistiren (PS), flexibile. Sterilizate cu oxid de etilenă. Modelele galben şi bleu au capătul foarte ascuţit, ideale pentru numărarea coloniilo, galbene, ambalate individual, capacitate 1µl, 1200buc/cutie.

ANSE CALIBRATE STERILE - din polistiren (PS), flexibile. Sterilizate cu oxid de etilenă. Modelele galben şi bleu au capătul foarte ascuţit, ideale pentru numărarea...

Termometru aer Termometru aer

Termometru aer; Caracteristici: -Termometru digital de interior cu sonda pentru exterior; -Suport de prindere in perete, accesorii pentru prindere suburi sau banda adeziva; -Masurare...

Preț: la cerere
Seringa sterila cu ac confectionata din plastic, 2ml Seringa sterila cu ac confectionata din plastic, 2ml

Seringa Help sterila cu ac confectionata din plastic, 2ml. 100 buc/cutie

Preț: la cerere
Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza dreapta, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 16 mm, inaltime 130 mm, grosime perete 1.0 la 1.2 mm, volum aprox. 17 ml Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza dreapta, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 16 mm, inaltime 130 mm, grosime perete 1.0 la 1.2 mm, volum aprox. 17 ml

Eprubete cu fund rotund negradate, cu buza dreapta, autoclavabile, din sticla borosilicata 3.3 tip USP, diametru 16 mm, inaltime 130 mm, grosime perete 1.0...

Preț: la cerere
Magneti de agitare acoperiti cu PTFE, forma cilindrica, suprafata neteda, pentru diverse aplicatii, lungime 25 mm, diametru 6 mm. Magneti de agitare acoperiti cu PTFE, forma cilindrica, suprafata neteda, pentru diverse aplicatii, lungime 25 mm, diametru 6 mm.

Magneti de agitare acoperiti cu PTFE, forma cilindrica, suprafata neteda, pentru diverse aplicatii, lungime 25 mm, diametru 6 mm. Producator Brand 10buc/cutie

Preț: la cerere