ROmedic Firme medicale Produse pentru cuplu, viata sexuala
Reprezentanta tehnica in Romania, importator si distribuitor specializat in:

*Aparatura de laborator;
*Chimicale si reactivi;
*Sticlarie de laborator;
*Echipamente de protectie a muncii;
*Produse medicale si stomatologice;
*Pardoseli din cauciuc;
*Genti Profesionale;
*Si multe alte tipuri de produse.


Aparatura de laborator cuprinzand domenii si industrii vaste, cum ar fi: industria chimica si petrochimica, industria materialelor de constructii si energetica,industria alimentara, nucleara, agricultura si horticultura, medicale si farmaceutice, cercetare si educatie, protectia mediului.
Chimicale si reactivi (reactivii indigeni si de import. Reprezentanti autorizati ai firmei MERCK).
Produse pentru sticlarie de laborator de la cele pentru uzul general pana la sticlarie de laborator volumetrica, sticlare stiintifica si sticlarie de laborator rodata.
Echipamente de protectie a muncii - Produse in conformitate cu standardele de calitate internationale, realizate din materiale de inalta performanta atat de necesare protectiei individuale.
Produse medicale si stomatologice - Flux constant de produse si o gama cat mai diversificata de la unituri dentare, echipamente de radiologie, echipamente de sterlizare, echipamente si instrumentar chirurgical pana la o intreaga gama de consumabile.
Pardoseala din cauciuc natural sau sintetic de calitate. O gama diversa depardoseli din cauciuc pentru interior si exterior dintre care tipuri de pardoseli special proiectate.
Genti Profesionale ce pot fi folosite la transportul Aparaturii si Echipamentelor: Electrice si Mecanice, de Telecomunicatii si Radiolocatie, Mobile de Laborator, cat si pentru Scule si Instrumente, si nu numai.
Credem ca, doar produsele de calitate si pretul competitiv in stransa legatura cu asistenta tehnica de specialitate, directionate catre nevoile clientului, pot asigura relatii stabile de afaceri pe termen lung.
Ne-am lansat pe piata in anul 2003 timp in care am oferit clientilor nostri servicii in conformitate cu normele si stas-urile occidentale si am desfasurat o activitate comerciala sustinuta in permanenta de marirea ariei de acoperire si prin diversificarea domeniului de activitate.

Recomandări produse:

Cititor Microplate, 400 ELISA Cititor Microplate, 400 ELISA

Cititor Microplate, 400 ELISA. Ușor de utilizat, Sursa Lampa: Tungsten cu halogen Tipuri de plăci: plate, rotunde și V-fund plăci cu 96 de godeuri,...

Preț: la cerere
 Pensa scos fire Pensa scos fire

Pensa scos fire

Preț: la cerere
 Cateter auricular Lucae Ø 1; 1,2; 1,5; 2,5; 4mm Cateter auricular Lucae Ø 1; 1,2; 1,5; 2,5; 4mm

Cateter auricular Lucae Ø 1; 1,2; 1,5; 2,5; 4mm

Preț: la cerere
Dismozon® pur - 30 G Dismozon® pur - 30 G

Produs peroxidic destinat dezinfecţiei suprafeţelor critice şi semicritice din: secţii ATI, blocuri operatorii, maternitãţi. Recomandat pentru dezinfecţia incubatoarelor şi a echipamentelor de anestezie Draeger....

Preț: la cerere
Adhesor original Adhesor original

Adhesor original - Ciment fosfat de zinc, pentru cimentare definitiva, granulatie fina. Disponibil in varianta cu priza normala nr. 1(alb) sau nr. 2 (galbui).

Preț: la cerere