Inaugurarea cabinetului de diagnosticare a osteoporozei ( DXA) ne-a dovedit că pentru a reuși trebuie să acordăm atenție, empatie și respect tuturor celor care ni se adresează. Am diversificat paleta de servicii prin deschiderea cabinetului de nutriție și dietetică si a celui de vaccinari inernationale.
ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Radiologie și imagistică medicală Radiologie și imagistică medicală Arad

Inaugurarea cabinetului de diagnosticare a osteoporozei prin metoda DXA în 2014 ne-a dovedit că pentru a reuși trebuie să acordăm atenție, empatie și respect tuturor celor care ni se adresează.

 

Osteoporoza a fost considerată mult timp ca fiind o stare normală pentru vârsta  a treia, motiv pentru care nu i s-a acordat toată atenția cuvenită. Dezvoltarea cunosțintelor medicale arată ca osteoporoza nu este specifică numai generației a treia, ea apare și la vârste mai tinere.

 

Osteoporoza poate fi tratată și mai ales prevenită cu success sub îndrumarea medicilor specialiști.

 

Am diversificat paleta de servicii prin deschiderea cabinetului de nutriție și dietetică prin care oferim consiliere nutrițională și diete personalizate concepute de nutritioniști licentiați în acest domeniu.

Nu vom prescrie diete minune! Nu veți slăbi 3 kg într-o singură zi cu pastile miracol sau cu ceaiuri care topesc grasimile. Fiecare organism asimilează și metabolizează diferit alimentele, astfel că dieta se va adapta pe specificul fiecărei persoane, în urma anchetelor alimentare și a investigațiilor efectuate.

Noi încercăm să promovăm un stil de viață diferit, să vă ajutăm în corectarea obiceiurilor alimentare greșite și să vă asistăm atât în remodelarea corporală cât și în atitudinea față de alimente și pregatirea acestora.

 

Nu ne-am oprit aici!

 

Acum, după o perioadă cu multe restricții cauzate de pandemia de Covid 19, dorim să asigurăm bucuria unei vacanțe liniștite și în siguranță prin cabinetul de vaccinologie și medicina de voiaj, tuturor celor care călătoresc în țări cu risc epidemiologic de pe alte continente dar și persoanelor care doresc să se imunizeze cu vaccinuri care nu sunt cuprinse în programele nationale de vaccinare.

 

Centrul de Vaccinări Internaționale al Arcadia Test este autorizat de Ministerul Sănătății. Consultațiile si vaccinarea sunt realizate de către dr. Cristiana Cioroboiu, medic primar epidemiolog.

Persoanele vaccinate primesc Certificatul international de vaccinare

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare