Inaugurarea cabinetului de diagnosticare a osteoporozei ( DXA) ne-a dovedit că pentru a reuși trebuie să acordăm atenție, empatie și respect tuturor celor care ni se adresează. Am diversificat paleta de servicii prin deschiderea cabinetului de nutriție și dietetică si a celui de vaccinari inernationale.
ROmedic Cabinete medicale Arad Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Arad

Nutriție și dietetică în Arad

 

Scăderea în greutate și atingerea unei siluete cât mai perfecte preocupă din ce în ce mai multe persoane de toate vârstele, încât devine pentru unii o rutină iar pentru alții o obsesie.
Greutatea ideală se regăsește în tabele dar, pentru fiecare dintre noi, reprezintă greutatea la care ne simțim confortabil, suntem energici și ne conferă starea de bine. Ne dorim ca fiecare om să se simtă bine în corpul lui și misiunea noastră este să promovăm obiceiuri alimentare sănătoase în viața fiecăruia.
Greutatea ideală nu înseamnă nici anorexia menținută dificil prin înfometare sau consumarea de suplimente alimentare sofisticate și scumpe și nici restricții alimentare frustrante care ne vor conduce pe cel mai scurt drum spre eșec. Nu este nevoie de înfometare pentru a slăbi!

Nu vom prescrie diete minune! Nu veți slăbi 3 kg într-o singură zi cu pastile miracol sau cu ceaiuri care topesc grasimile. Fiecare organism asimilează și metabolizează diferit alimentele, astfel că dieta se va adapta pe specificul fiecărei persoane, în urma anchetelor alimentare și a investigațiilor efectuate.

Noi încercăm să promovăm un stil de viață diferit, să vă ajutăm în corectarea obiceiurilor alimentare greșite și să vă asistăm atât în remodelarea corporală cât și în atitudinea față de alimente și pregatirea acestora.Listă servicii:


Medici / terapeuți:

 
Programare