ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Stomatologie Stomatologie Cluj Napoca

“ARIAL DENT” este o clinica medicala privata, specializata in stomatologie generala, ortodontie si ortopedie dento-faciala. Beneficiind de cea mai avansata tehnologie, cu o echipa de specialisti in colaborare cu laboratoare din Germania, permite realizarea tratamentelor de ultima generatie.

 

Intr-o atmosfera linistita si placuta asiguram servicii medicale de inalt profesionalism si responsabilitate.


Cu materiale si tehnici de ultima generatie, oferim o gama ultramoderna de tratamente ortodontice, protetice, chirurgicale,in colaborare cu laboratoare de specialitate germane.


Un zambet atragator imbunatateste aspectul, creste increderea si respectul de sine!


Un zambet minunat este o parte importanta a impresiei pe care o faceti celor din jur!

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-03-2022
Sos Emanuel, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost la aceasta clinica Arial Dent, la d-na Dr.Peev Mirela, pentru un tratament chirurgical de parodontoza cu laserul. Afara de faptul ca imi este frica de stomatolog, ca dintii mei se mișcau, ca gingiile imi sângerau f f tare…am hotărât sa merg acolo si la recomandarea unui alt medic. Surpriza mare: clinica excelenta, super curată, organizata, personal minunat si profesional f pregătit. Am facut intervenția respectiva iar acum sunt “un nou născut” pentru ca nu mai sângerează gingiile, dintii nu se mai mișcă, am un gust in gura f plăcut. Sunt f recunoscător d-nei Dr.Peev Mirela căreia ii multumesc si pe aceasta cale.

07-04-2016
Maria Pop, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

De 5 ani frecventez acest cabinet pentru rezolvarea diferitelor probleme: blombe, fatete. gutiera bruxism. Amabilitate, promtitudine, seriozitate, calitate sunt doar cateva dintre cuvintele ce pot caracteriza cabinetul Arial Dent unde doamna Dr. Peev Mirela ofera tratamente exceptionale.

31-03-2016
Florina Arin, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunt mamica unei copilas de 14 ani. De la varsta de 5 ani acesta este pacientul doamnei Dr. Peev Mirela. Facem control periodic, dansa ne-a sugerat sa ii punem lui Mihai un aparat ortodontic pentru a corecta micile neregularitati iar noi am fost perfect de acord cu dansa. Pot spune ca am ales ortodontul perfect pentru baiatul nostru. Raportul calitate/pret nu poate sa fie contestat. nu voi schimba medicul dentist niciodata. Doamna doctor ofera siguranta de care are nevoie orice pacient atunci cand merge la medic.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare