ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Cluj Napoca

INVIZIBIL SI EFICIENT

INVIZIBIL SI EFICIENT
Autor: Dr.med.dent.Mirela Monica PEEV
INVIZIBIL SI EFICIENT
Arta moderna pentru corectarea dintilor

Un concept nou,ultramodern,ultracomod in tratamentul orthodontic,este aparatul invizibil pentru indreptarea dintilor.Acest aparat,confectionat individual de laboratoare specializate din strainatate,este indicat in special in anomalii dentare usoare si medii,in tratamente preprotetice,preimplante si este recomandat adultilor cu o viata sociala profesionala si privata active cat si adolescentilor.Tratamentul cu acest tip de aparat este deosebit de elegant,comod,delicat,confectionarea lui constand dintr-o suita de sine ultratransparente,pe dinti invizibile,aplicate si indepartate de catre pacient.Igienizarea este foarte usoara,nu influenteaza vorbirea,se indeparteaza cand se mananca.
Invizibil,placut si detasabil!


Corectarea dintilor cu acest aparat este un tratament medical si esthetic perfect.
In cazul in care sunteti interesati de un astfel de tratament,trebuie sa va adresati unui medic ortodont cu competenta in aceste tipuri de tratamente.Avand la baza examenele complementare,acesta va intocmi un plan de tratament specific care va fi trimis laboratoarelor specializate,iar in decurs de 4-5 saptamani,aparatul dvs. se va confectiona si expedia cabinetului respectiv.Aplicarea succesiva a sinelor,cat si durata de purtare vor fi indicate de catre medic.
Cea mai frumoasa carte de vizita:un zambet minunat! Prietenos,deschis si convingator! Cateodata,patrunzator! Mai ales:irezistibil!
Dr.med.dent.Peev Mirela Monica
Specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala
 
Programare