ROmedic Cabinete medicale Clinceni Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Clinceni

 

Caminul Ariminia se adreseaza parintilor si bunicilor nostri, carora le datoram ceea ce suntem noi astazi. Dedicarea, respectul si atentia pe care batranii le merita reprezinta deviza caminului nostru. Centrul nostru nu este ceea ce in limbaj invechit se numeste azil. Este un centru rezidential, dotat cu mobilier si utilitati la standarde europene, unde seniorii pot sa se simta bine lipsiti de grijile cotidiene. Ne propunem ca prin dragoste, dedicare, respect, profesionalism si intelegere fata de nevoile ficaruia, sa oferim celor care va sunt parinti sau bunici o atmosfera cat mai apropiata de cea a caminului dumneavoastra.

 

Misiunea noastra principala este sa ne dedicam acestei cauze, intrucat rezidentii nostrii sa simta caldura si atmosfera din caminele noastre cat mai apropiate de cele din caminele lor. Ca urmare a acestei misiuni vine motoul nostru “Locul unde te simti ca acasa!” Dorim, sa ne indreptam mereu atentia catre imbunatatirea si dezvoltarea calitatii serviciilor noastre pentru a oferii mereu servicii de cea mai inalta calitate.In aceasi masura ne dorim sa creem in camínele noastre un mediu de viata cat mai comod si hospitalier atat pentru rezidenti cat si pentru angajati/ voluntarii nostrii deoarece noi consideram comunitatea Ariminia ca pe o familie.  Mediul din camínele Ariminia este unul calduros si care iti inspira incredere permitand rezidentiilor o sedere cand mai frumoasa.

 

Rezidentii sunt indrumati spre recuperarea starii de sanatate degradata in urma diverselor afectiuni si boli ale batranetii sau in urma unor traumatisme suferite de catre persoanele care apeleaza la noi. Recuperarea va fi fizica cat si psihica si incercam pe cat posibil reintegrarea rezidentiilor nostrii atat in mediul familial cat si in cel social.In atentia noastra sunt si persoanele care sufera de boli incurabile si care au nevoie de un tratament paleativ avand grija ca ei sa primeasca atentia si respectul cuvenit pentru a isi putea pastra demniatea pana in ultima clipa.

 

Ca sa ne putem indeplinii cu success viziunea si misiunea caminulul Ariminia stafful nostru este ghidat de  catre valorile noastre de baza acestea fiind intregrigate, incredere, empatie, demnitate, compasiune si respect pe tot parcursul ingrijirii oferite.Ne dorim sa fim o asociatie transparenta unde, onestitatea, transparenta si corectitudinea sa se evidentieze in toate activitatiile intreprinse.

 

Punand calitatea serviciilor noastre pe primul plan in ingrijirea rezidentiilor Ariminia ne dorim sa oferim suportul necesar pentru a se simtii ca acasa. Speram ca prin calitatea inalta a ingrjirii oferite pacientilor nostrii, sa fim in fruntea clasamentului in vederea alegerii un camin pentru bunicii si parintii din comunitatea noastra.Celebram succesul nostru cat si al angajatiilor nostrii si incercam sa facem ziua mai frumoasa tuturor oameniilor cu care interactionam avand grija ca valoriile noastre sa se reflecte in acestea.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare