ROmedic Cabinete medicale Navodari Cabinete Logopedie Logopedie Navodari

BINE ATI VENIT LA NOI !
Asociatia PECA-SIHOLOGIE EDUCATIE CULTURA SI ARTA
s-a nascut din dorinta si nevoia de arata oamenilor acestor vremuri, importanta si virtutiile psihologiei, educatiei, culturii si artei si cum pot acestea sa aduca bunastare in viata omului; cum prin lucruri simple... de cand lumea, prin vorba buna, prin arta..viata omului devine mai usoara si mai frumoasa.
Membri PECA sunt profesionisti, absolventi de PSIHOLOGIE, cu specializari in diferite ramuri ( psihoterapie, logopedie, psihopedagogie speciala, psihologie clinica, lucratori prin arte combinate) si pot face interventii in : consiliere, orientare vocationala, hipnoza clinica, terapie integrativa, logopedie, autism, retard de dezvoltare, stimularea dezvoltarii.
In cadrul Asociatiei PECA se desfasoara, deasemenea, periodic, activitati de ;
- INFORMARE, seminarii, sedinte, in care parintii si oricine este interesat poate participa la dezbateri despre educatie, metodele cele mai adecvate si probleme curente aparute in viata fiecaruia;
- ATELIERE RE- CREATIVE in care copiii socializeaza invatand sa comunice cu ceilalti, se joaca, creeaza povesti, fac teatru de umbre si marionete, teatru clasic, se joaca cu muzica explorand in voie instrumente de percutie, picteaza, modeleaza lutul si alte materiale, invata sa recicleze creativ protejand astfel mediul si invatand de mici sa fie responsabili;
- CURSURI de : Limba GERMANA, ENGLEZA, FRANCEZA, Arte martiale, balet, dans, fitness;
- Cursuri acreditate si workshopuri : LUCRATOR PRIN ARTE COMBINATE, AUTISM si RETARD DE DEZVOLTARE, LOGOPEDIE;
- ATELIERE creative PARINTE+COPIL ("Alaturi de copilul meu fac o excursie in copilarie !") in care parintele este condus de copilul sau, pentru cateva ore...din nou... pe taramul magic al copilariei, dupa care cu totii tanjim.
*
Sedintele se se desfasoara in cabinete primitoare, amenajate corespunzator, intr-un mediu placut si relaxant.
Orice TERAPIE(psihoterapie, logopedie, etc) prin finalitatea ei, contribuie la o dezvoltare armonioasa , a personalitatii .
Fiecare individ este unic si de aceea, la noi, terapia este centrata pe persoana si pe nevoile specifice ale acesteia.
Va asteptam, cu drag, sa apelati la noi, fie pentru un ajutor la startul in viata, fie pentru distractie si relaxare, fie doar pentru informare.
CONTACT: 0721661700 - MonicaPurice
Mai multe informatii gasiti accesand www.asociatiapeca.ro
Echipa PECA

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare