ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

Oferta pentru cursuri de instruire in „acordarea primului ajutor de baza”, conform Legii SSM - 319 /2006 la Institutiile sau Societalile Comerciale din toata tara.
 
Tematica va cuprinde - Managementul accidentului, asigurarea locului accidentului, alarmarea la 112, primul ajutor persoanelor constiente, inconstiente, in stop cardio-respiretor, hemoragi, fracturi, arsuri, electrocutari, prim ajutor psihologic,  etc - conform legislatiei in vigoare.
 
Formatorii nostri sunt atestati CNFPA si prin cumul sunt cadre medicale cu specializari in urgente prespitalicesti, Protectie Civila si Medicina Muncii, SMURD.
Instruirea dureaza o zi de munca, maxim 8 ore, conform legii.
 
Certificatele de instruire (cu ISO 9001 si ISO 14001 ) valabile in toata UE, doi ani de zile, se elibereaza  in ziua de curs, fiind tiparite cu o zi inainte, conform tabelului Dumneavoastra, cat si Legitimatia personala ce atesta instruirea si competenta in acordarea Primului ajutor de baza in situatii de urgenta, conform Legii 319/2006.
Plata cu OP in cont pe baza de Factura proforma inainte de curs sau direct la curs cu chitanta si factura.
 
Ne deplasam la Dumneavoastra cu toata logistica de instruire (manechine, proiector, panou , amplificare, consumabile, mulaje, etc) dumneavoastra avand obligatia de a asigura doar sala de instruire si prezenta persoanelor desemnate pe tot parcursul instruirii. Cursul are la baza Manualul de Prim ajutor calificat - SMURD, ce vă sta la dispozitie in format electronic.


Avem nevoie de datele fiscale pentru factura, si tabelul cu persoanele de instruit pentru tiparire Certificate si Legitimatii.
 
In speranta unei bune colaborari asteptam raspunsul Dumneavoastra pentru programarea de comun acord a instruirii.


Va stam la dispozitie si cu alte amanunte !
 
Grososiu Vasile - presedinte ASVSU
www.asvsu.ro
0722.21.20.48

 

Recomandări produse:

Cursuri de instruire in „acordarea primului ajutor de baza” Cursuri de instruire in „acordarea primului ajutor de baza”

Cursuri de instruire in „acordarea primului ajutor de baza”, conform Legii SSM - 319 /2006 la Institutiile sau Societalile Comerciale din toata tara. Tematica...