ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

Testimoniale

Autor: ASVSU
"Felcitari domnului Vasile Grososiu pentru cursul tinut azi la Teatrul National. Ma consider norocos ca am putut participa la acest curs care cu siguranta imi va fi de folos. Multumesc!"
Ionut NICULAE - inginer (Alex Art APM)

"Un curs foarte util si foarte bine prezentat. Nota 10 pentru formator, o persoana cu evidenta experienta in domeniu."
Viorel Anghel - IT Manager (Gemini Solutions)

Chiar as vrea sa repetam experienta pentru a ne reaminti lucrurile invatate, e foarte util si te face sa vezi altfel lucrurile, parca nu iti mai vine sa treci indiferent pe langa oameni cazuti pe strada.
Mihaela Ilie - Team leader (Webhelp Romania)

"Mi s-a parut foarte educativa si folositoare instruirea in prim ajutor atat pentru a face fata unei situatii limita la serviciu cat si acasa sau pe strada, pe scurt oriunde apare o situatie critica unde poti intervenii ca salvator pana la sosirea ambulantei.
Formarea a fost destul de complexa, timpul mi s-a parut usor insuficient pentru a acoperi toate situatiile care pot aparea mai ales ca nu s-a facut si partea practica a cursului (cu interventia persoanelor formate).
Parerea despre formator est una buna, este o persoana pregatita si cu experienta care a facut referire la foarte multe studii de caz, situatii reale la care a participat.
Formarea a fost degajata, dar in acelasi timp a acoperit un volum mare de informatii, a fost antrenanta pentru persoanele formate, deci parerea este una foarte buna.”
Marilena FLOREA - Reporting analyst (Webhelp Romania)