ROmedic Firme medicale Servicii pentru cabinete și firme medicale

Oferta - Instruire in Primul Ajutor de Baza

Autor: Dr. Cristian Nicoara

Cursuri de instruire in „acordarea primului ajutor de baza”, conform Legii SSM - 319 /2006 la Institutiile sau Societalile Comerciale din toata tara.

 

Tematica va cuprinde - Managementul accidentului, asigurarea locului accidentului, alarmarea la 112, primul ajutor persoanelor constiente, inconstiente, in stop cardio-respiretor, inec cu mancare, hemoragi, fracturi, arsuri, electrocutari, prim ajutor psihologic, pentru adulti si copii, etc - conform legislatiei in vigoare.

 

Formatorii nostri sunt atestati CNFPA si prin cumul sunt cadre medicale cu specializari in urgente prespitalicesti, Protectie Civila si Medicina Muncii, SMURD. Instruirea dureaza o zi de munca, maxim 8 ore, conform legii.

 

Certificatele de instruire ( cu ISO 9001 si ISO 14001 ) agreate de Inspectia Muncii si ITM, valabile in toata UE, se elibereaza in ziua de curs, fiind tiparite cu o zi inainte, conform tabelului Dumneavoastra, cat si Legitimatia personala ce atesta instruirea si competenta in acordarea Primului ajutor de baza in situatii de urgenta, conform Legii 319/2006. Plata cu OP in cont, pe baza de Contract si Factura.

 

Ne deplasam la Dumneavoastra cu toata logistica de instruire (manechine Ana, proiector, panou proiectie, amplificare, consumabile, mulaje, etc), dumneavoastra avand obligatia de a asigura doar sala de instruire si prezenta persoanelor desemnate pe tot parcursul instruirii. Cursul are la baza Manualul de Prim ajutor calificat - SMURD, ce vă sta la dispozitie in format electronic.

 

Avem nevoie de datele fiscale, pentru factura, si tabelul cu persoanele de instruit pentru tiparire Certificate si Legitimatii. In speranta unei bune colaborari asteptam raspunsul Dumneavoastra pentru programarea de comun acord a instruirii.

 

Va stam la dispozitie si cu alte amanunte !