ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Vă așteptăm la Clinica Atlantis, într-un ambient plăcut și relaxant și în condiții de totală discreție și profesionalism pentru a vă oferi întregul nostru suport în domeniul sănătății psihice.

 

Un comportament, senzație sau stare devine o tulburare psihică în momentul în care îți afectează viața. Limita dintre ele este dificil de stabilit. Un psihoterapeut vă ajută să identificați și să gestionați acei factori din viața dvs ce ar putea avea un efect negativ asupra echilibrului dvs psihic.

Domnul dr. Cocu Marius vă stă la dispoziție cu diagnosticul și elaborarea unui plan de tratament corect pentru întreaga plajă de afecțiuni psihiatrice.

 

Cu formare în psihoterapia integrativă, doamna Psiholog Irina Mitrea beneficiază de o bogată experiență atât în psihoterapia de cuplu și familie, cât și pe partea de dezvoltare personală, coaching managerial, NLP.

 

Printr-un tratament corect orice tulburare psihică poate fi vindecată complet sau cel puțin ameliorată semnificativ. Nu lăsați problemele psihice să vă afecteze viața. Cu toții avem dreptul să fim fericiți.

 

Noi suntem aici pentru dvs și vă așteptăm cu drag!