Aparate Auditive Phonak, Starkey și Philips Audiogramă tonală și vocală gratuită. Examinare otoscopică. Aparate Auditive în probă 14-21zile, acasă. Consiliere audiologică și reglaje gratuite peviață. Prima olivă/aparat este gratuită. Aparate în rate, direct în cabinet. Decontare 1.058 lei, decizie CAS și OPSNAJ.
ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Audiologie Audiologie București

Audiograma tonală și vocală

-100%
0.00 lei
Preț vechi: 100.00 lei | Economisești: 100 lei
VALABILITATE:
> 7 zile
Programare

Scurtă prezentare:

Audiogramă tonală - Gratuită Audiogramă vocală - Gratuită Test Renne & Weber - Gratuit Consiliere probleme auz - Gratuit Probă cu aparatele auditive 14 zile, acasă - Gratuit Reglaje aparate auditive - Gratuit (daca aparatul a fost achizitionat de la Audio Alfa)

Prezentare detaliată:

Prevenția, este și în cazul auzului o activitate ce trebuie să o facem o dată la 6 luni sau ori de câte ori constatăm că întâmpinăm probleme (sesizate de noi sau semnalate de alte persoane) dar și în cazul unor zgomote puternice la care am fost expuși.

În această direcție, Audio Alfa asigură gratuit testarile auditive pentru orice categorie de vârstă, începând cu copiii de 4-5 ani, în toate cabinetele noastre: București, Reșița, Deva, Bistrița și Campulung Moldovenesc. 

 

Audiogramă tonală - Gratuită 
Audiogramă vocală - Gratuită 
Test Renne & Weber - Gratuit
Consiliere probleme auz - Gratuit
Probă cu aparatele auditive 14 zile, acasă - Gratuit
Reglaje aparate auditive - Gratuit (dacă aparatul a fost achizitionat de la Audio Alfa). 

 

Cu o programare în prealabil, vă așteptăm în cabinetele noastre.

Bucurați-vă de sunet!


Programare
 
Programare