ROmedic Cabinete medicale Baia Mare Cabinete Ecografie Ecografie Baia Mare

Avepop Medical ofera servicii medicale in specialitatile alergologie imunologie clinica si dermatologie-venerologie.


Afectiunile alergologice carora ne adresam: rinita alergica, urticarie, astm bronsic alergic, conjunctivite alergice, alergii medicamentoase, alergii la venin de albine, alergii alimentare, dermatite atopice, dermatite de contact.


Serviciile oferite: testari cutanate prick la alergenii de mediu; testari cutanate prick la alergeni alimentari; testari cutanate patch la alergenii de contact( Bateria Standard Europeana; Bateria Stomatologie), testari la anestezicele locale pentru uz stomatologic; spirometrie fara/cu bronhodilatatie; tratamente medicamentoase specifice iv, po si prin nebulizator ,initiere si monitorizare imunoterapie.


Cabinetul de alergologie imunologie clinica se afla in relatie contractuala cu CASMM prin urmare pacientii care ni se adreseaza prin bilete de trimitere de la medicul de familie nu achita serviciile medicale.
De asemenea pentru pacientii ce poseda bilete de trimitere catre specialitatea alergologie, se elibereaza retete in regim compensat, scrisori medicale si bilete de trimitere pentru efectuarea investigatiilor suplimentare de laborator in regim gratuit, precum si bilete de trimitere catre alte specilitati medicale.

 


Cabinetul de dermatologie-venerologie ofera urmatoarele servicii: dermatoscopie diagnostica si monitorizare; criocauterizare; electrocauterizare; examen cu lampa wood; debridari de rani si pansamente; punch biopsie.
Cabinetul de dermatologie-venerologie NU se afla in relatie contractuala cu CASMM, atat consultatia cat si investigatiile se desfasoara in regim cu taxa.

Ultimele recomandări de la pacienți:

03-01-2019
Laura Mesaros, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Numai un pacient care a trecut pragul acestui cabinet intelege ca exista medici de calibru, care isi dedica cu adevarat harul si responsabilitatea, te asteapta cu drag si sunt dornici sa te insanatoseasca tun. Lasati-va cu incredere pe mainile acestor medici loiali si veti simti ca sunteti respectati, bineveniti si tratati la un nivel inalt de profesionalism. Va multumesc din suflet, ma bucur ca existati si calitatea vietii noastre semnificativ o schimbati in bine!
Va pup,
Laura Mesaros

19-07-2017
Petkes Susana, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost pacienta la acest cabinet,mi s-a acordat toata atentia si respectul;programare prompta ,servicii de calitate ,amabilitate deosebita fata de pacienti,curatenie ireprosabila ,informare amanuntita ,fara graba privind diagnosticul dat ,o recomand tuturor !

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare