ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Bucuresti

Chirurgia estetică este probabil domeniul medical cel mai exigent și, pe bună dreptate, cu așteptările cele mai mari din partea pacienților.
Pentru a fi la înălțimea acestor așteptări nu ne putem permite compromisuri, iar obiectivul nostru ca specialist este, pur și simplu, perfecțiunea actului medical. Acest lucru necesită dedicare față de știința acestei meserii, cunoașterea și înțelegerea ei în profunzime, dar și dedicare față de pacient și nevoile acestuia, înțelegerea viziunii și așteptărilor acestuia asupra propriului corp.


Câteva cuvinte despre Dr. Luminița Banacu
Din 1998, când dna doctor Luminița Banacu a obținut diploma de medic specialist în chirurgie plastică, reconstructivă și microchirurgie sunt peste 20 ani de experiență și mii de ore dedicate acestui domeniu.
De-a lungul activității sale dna doctor a menținut continuu un standard înalt de profesionalism susținut printr-o dezvoltare profesională continuă și orientare către cele mai noi tehnici și inovații ale acestei specialități.
Mărturie stau multiplele competențe în domeniul chirurgiei estetice:
- compentente în microchirurgie,
- chirurgia estetică a sânului,
- chirurgia estetică facială,
- chirurgia estetică a siluetei,
- tratamentul chirurgical al arsurilor grave și sechelelor după arsuri,
- tratament chirurgical și îngrijire a pacienților cu escare de decubit,
- corecția ridurilor faciale și mărire a buzelor prin injectare a fillerilor Restylane,
- corecție a ridurilor faciale prin injectarea de filleri cu acid hialuronic


Nu în ultimul rând trebuie să menționăm importanța unui spital privat bine dotat, așa cum este Centru de Diagnostic și Tratament „Dr. Victor Babes” București. Acesta oferă acces la aparatură modernă de anestezie și operații cu instrumentar chirurgical cu performanțe tehnice deosebite (electrobisturiu, radiofrecvență, laser etc). Astfel pacientul poate avea certitudinea unor intervenții de calitate efectuate în condiții de securitate medicală foarte bune.


Servicii oferite
Dna dr. Luminița Banacu are experiență pe o gamă foarte largă de corecții estetice.

 

Proceduri și Operații de chirurgie estetică
- Abdominoplastia
- Blefaroplastie
- Brahioplastie
- Corecția bărbiei
- Corecția gambelor
- Himenoplastie
- Ginecomastia
- Labioplastie
- Lifting facial/cervical
- Lipoaspirația
- Liposculptură – Liftingul de fese brazilian
- Mărire sâni cu împlânte mamare
- Otoplastie: Urechi decolate
- Ridicare/micșorare sâni
- Rinoplastia


Proceduri și operații de chirurgie plastică, reconstructivă
- Maladia Dupuytren
- Reconstrucția de sân
- Tratament cicatrici
- Tumori cutanate benigne
- Tumori cutanate maligne


Proceduri minim invazive
- Botox și filleri
- Lifting facial cu fire
- Mărire buze
- Ridicarea de sprâncene
- Liftingul cu fire de aur


Menționăm cele mai frecvente solicitări cu care se adresează pacienții:
- Sâni prea mari și lăsați sau prea mici
- Abdomen lăsat, cu piele/grăsime în exces
- Pleoape lăsate
- Față îmbătranită, cu riduri
- Urechi decolate (clăpauge)


Pe dna dr. Luminița Banacu o găsiți atât la Spitalul Clinic de chirurgie plastică, reparatorie și arsuri, cât și în privat, la Centru de Diagnostic și Tratament „Dr. Victor Babes” București, unde oferă consultații și operează din 2007.
În vederea unei programări vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0722674437 sau folosiți formularul de programare din cadrul site-ului.


Aveți o întrebare?
Dna dr. Luminița Banacu răspunde cu plăcere întrebărilor pacienților. Astfel dacă aveți întrebări nu ezitați să le trimiteți d-nei doctor pe email, folosind formularul de contact de aici: https://www.romedic.ro/banacu-ana-luminita-chirurgie-plastica-estetetica/contact .

Ultimele recomandări de la pacienți:

07-05-2021
Hs, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

I chosed dr Luminita Banacu for a rather complicated operation, lipoabdominoplasty and breast reduction under the same anesthesia, this type of intervention is also called mummy makeover, which lasted 6 hours in my case. I want to thank Mrs. Luminita Banacu very much for the result, for the professionalism she showed and especially for the fact that I don't know what kind of miracles she did so  I did not have pains after the intervention. I only went home after 2 days of hospitalization and I felt very well. I highly recommend her!

07-04-2020
Fuleki Gabriela, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mii de mulțumiri Doamnei Dr Banacu Luminița.Un medic si un om extraordinar cu o experienta vastă in ceea ce face.Datorita profesionalismului și devotamentului in ceea ce face mie mi.a redat spiritul la viata.Am optat de a face operatia de abdominoplastie si nu regret nici.o secundă pentru alegerea făcută.Va multumesc si va doresc multa sanatate si putere de munca pentru a face si alte persoane fericite asa cum m.ati facut pe mine.

30-03-2020
Stanescu Catalina, 27 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Buna ziua , in data de 22 februatie 2020 viata mea s.a transformat in bine , in urma unei interventii de abdominoplastie si lipoaspiratie facuta de doamna dr Luminita Banacu , un dr cu un profesionalism rar intalnit . Va recomand cu drag acest dr minunat din toate punctele de vedere !
Va imbratisez si pot spune ca va iubesc pentru "opera"pe care ati facut.o !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare