ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Bucuresti

Recomandări de la pacienți

07-04-2020
Fuleki Gabriela, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mii de mulțumiri Doamnei Dr Banacu Luminița.Un medic si un om extraordinar cu o experienta vastă in ceea ce face.Datorita profesionalismului și devotamentului in ceea ce face mie mi.a redat spiritul la viata.Am optat de a face operatia de abdominoplastie si nu regret nici.o secundă pentru alegerea făcută.Va multumesc si va doresc multa sanatate si putere de munca pentru a face si alte persoane fericite asa cum m.ati facut pe mine.

30-03-2020
Stanescu Catalina, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Buna ziua , in data de 22 februatie 2020 viata mea s.a transformat in bine , in urma unei interventii de abdominoplastie si lipoaspiratie facuta de doamna dr Luminita Banacu , un dr cu un profesionalism rar intalnit . Va recomand cu drag acest dr minunat din toate punctele de vedere !
Va imbratisez si pot spune ca va iubesc pentru "opera"pe care ati facut.o !

30-03-2020
Stanescu Catalina, 26 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Buna ziua , in ziua de 22 februarie 2020 viata mea s.a schimbat in bine , in urma unei interventii de abdominoplastie si lipoaspiratie fauta de doaman dr Luminita Banacu , un doctor cu un profesionalism rar intalnit . Rezultatele s.au vazut imediat dupa operatie . Recomand cu toata increderea dr Luminita Banacu ! Va imbratisez cu drag si pot spune ca va iubesc pentru "opera" pe care ati facut.o !


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare