Eu nu råd de oameni ci cu oamenii !! Îi iau cu mine si...îi ascult, ii ascult.Îi inteleg,comunic cu ei ii provoc sa se cunoasca ca ființe umane. Ce rezulta?! Se inteleg lucruri încălcite din inconștient,se eliberează emoții din trecut, se instaleaza pacea interioara! Se înalță Constiinta pentru fiecare in parte!
ROmedic Cabinete medicale Bacau Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bacau

Simplu....

Omul produce dezordine în el pentru că se respinge, se condamnă, nu se acceptă. Dezordinea duce la haos lăuntric și apare nefericirea. De ce nu te accepți așa cum ești? Ce s-a întâmplat? Întreaga existență te acceptă așa cum ești, dar tu nu.
Ai un ideal de atins. Acel ideal e întotdeauna în viitor – trebuie să fie cândva.Niciun ideal nu poate fi prezent. Iar viitorul nu e nicăieri, nu s-a născut încă. Dar din cauza idealului trăiești în viitor care nu e decât un vis. Din cauza idealului nu poți să trăiești aici și acum. Din cauza idealului te condamni.
Toate idealurile creează o imagine în minte. Iar când te compari cu acea imagine simți mereu că îți lipsește ceva, că nu ești ca în imagine și așa ajungi să te condamni.
Nu îți lipsește nimic. Ești perfect asa cum esti!

 
Programare