ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Psihologie Psihologie București

Poate fi surprinzător modul în care viaţa ia întorsături neaşteptate sau cum relaţiile se pot schimba radical, de aceea uneori poate fi benefic să putem face un pas în spate şi să vorbim despre acele situaţii, pentru a înţelege ceea ce se întâmplă în jurul nostru, dar mai ales să conştientizăm schimbările din interior.

 

Prin acest proces se pot descoperi multe legături vechi şi nerezolvate, care continuă să provoace durere atât persoanelor aflate în cauză cât şi celor din jur, fapt ce îi va putea determina să meargă mai departe spre a face schimbări permanente.

 

Prin intermediul psihoterapiei putem afla care este cheia vindecării şi cum putem să încetăm a ne mai răni pe noi şi pe cei pe care îi iubim, îndreptăndu-ne spre o profundă conectare şi creştere. 

 

Cu toții avem propriile lupte cu temeri, blocaje, bagaje emoționale acumulate de-a lungul vieţii, din momente în care eram nepregătiţi pentru a ști ce să facem cu ele.

 

Fiecare persoană are o poveste unică, iar la un moment dat este nevoie de cineva care să o poată asculta fără judecată, să-i fie oglindă și care să creadă despre acea persoană că va ieși la lumină, că are potenţial, că este frumoasă și bună, plină de resurse, chiar în acele clipe negre în care nu mai este de găsit puterea de a crede.

Ultimele recomandări de la pacienți:

19-02-2021
Lungoci Doruț, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Serviciile oferite sunt ireprosabile si pline de profesionalism .Va recomand sa apelati cu drag.

17-02-2021
Lazar Diana, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Cel mai implicat pshiholog,terapeut si logoped de la care am invatat foarte multe . Cu drag o recomand!!!!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare